DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20719491,33%
‘Eşime mesaj attı’ dedi, öldürdü, kılık değiştirip saklandı

‘Eşime mesaj attı’ dedi, öldürdü, kılık değiştirip saklandı

‘Eşime mesaj attı’ dedi, öldürdü, kılık değiştirip saklandı - Adana'da dolmuş şoförü Mehmet Kaçhan'ı (25), aracına ateş açıp öldüren Emre Bülent Ağdaş (29), saklandığı adreste yakalandı. Tanınmamak için saçlarını kestirip, bıyık uzatan Ağdaş'ın, eşine mesaj attığı için Kaçhan'a saldırı düzenlediği ortaya çıktı.

ABONE OL
2 Ağustos 2023 09:20
‘Eşime mesaj attı’ dedi, öldürdü, kılık değiştirip saklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Olay, 8 Mayıs saat 23.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesinde meydana geldi. Dolmuş şoförü Mehmet Kaçhan, yolcu bulunmayan aracıyla sokaktan çıkmaya çalışırken silahlı saldırıya uğradı. Kaçhan, sırtına ve boynuna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalırken, şüpheli ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Kaçhan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kaçhan’ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsisinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 11 KAYDI BULUNDUĞU BELİRLENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırıyı düzenleyen şüphelinin, çeşitli suçlardan 11 kaydı bulunan Emre Bülent Ağdaş olduğunu tespit etti. Şüphelinin saklanmış olabileceği çok sayıda adrese baskın yapan polis, Ağdaşı bulamadı.

Son olarak şüphelinin Çamlıbel Mahallesindeki bir adreste olduğu bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi. Tanınmamak için saçını kestirip, bıyığını uzattığı öğrenilen Ağdaş, yapılan baskında yakalandı.

TUTUKLANDI

Emniyete götürülen Ağdaş, ifadesinde, eşine mesaj attığını öğrenmesi üzerine Mehmet Kaçhanı buluşmak için olayın yaşandığı sokağa çağırdığını, çıkan tartışmanın ardından kaçmaya çalışınca da tabancayla ateş açtığını söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ağdaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam