DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056582-1,14%
Esenyurt’ta 2 kişinin can verdiği tekel bayisindeki cinayet sonrası bir şüpheli yakalandı

Esenyurt’ta 2 kişinin can verdiği tekel bayisindeki cinayet sonrası bir şüpheli yakalandı

Esenyurt’ta 2 kişinin can verdiği tekel bayisindeki cinayet sonrası bir şüpheli yakalandı - İstanbul'da iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki silahlı saldırının şüphelilerinden Murat Özer, Esenyurt'ta yakalandı. Polis ekiplerinin diğer şüpheliler  A.Ö T.Ö ve S.Ö'yi yakalamak için çalışması sürüyor. 

ABONE OL
30 Temmuz 2023 09:35
Esenyurt’ta 2 kişinin can verdiği tekel bayisindeki cinayet sonrası bir şüpheli yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Olay, dün 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayiinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiye adeta kurşun yağdırdı.

Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Saldırganlar geldikleri ciple olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Erzen ve Bayındır kurtarılamadı.

Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  Polis ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri tespit edilen 4 şüpheliden Murat Özer, dün Esenyurt’ta yakalandı. Ekiplerin, diğer şüpheliler  A.Ö, T.Ö ve S.Ö’yü yakalamak için çalışması sürüyor.

Murat Özer ve şüpheli T.Ö. aynı karede.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde, 3 kişi iş yerinde konuşurken, 4 kişi içeri giriyor. Yeşil tişörtlü biri ile iş yeri çalışanı arasında tartışma çıkıyor.

Saldırganlardan birinin ‘Babanı çağır konuşalım’ dediği duyulurken, iş yeri çalışanını, “Şimdi böyle niye geldiniz bana bir söyleyin” diye yanıt veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, “Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım” diyor.

Murat Özer

Kasada duran çalışan, “Babam ne paylaşmış söyleyin” diye yanıt verdikten sonra, saldırganlardan birinin “Sen bilmiyor musun?” dediği duyuluyor. Tartışma esnasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan arasında arbede çıkıyor.

Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üzerinde bulunan silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor.  (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam