DOLAR 32,4340 0.17%
EURO 35,1209 -0.09%
GBP 41,1174 0.25%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN 22920672,75%

Erken gelen bayram hediyesi

ABONE OL
30 Haziran 2016 10:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sosyal sorumluluğa proje bazında katkılarını sürdüren Near East Bank’ın bir avuç duyarlı insanın gönüllü çabalarına değer katarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için yürüttüğü projede sona gelindi.

Gönüllü 3 annenin katkıları, Girne Üniversitesi Vakıf Müdürü Mutlu Soykurt’un girişimleri, Magic TouchCopy Center Direktörü Özlem Özbekoğlu Eminoğlu ve profesyonel fotoğrafçılar Tijen Erol Yakup ve Mehmet Ali Serak’ın emekleri, Near East Bank’ın kucaklayıcı sponsorluğunda geçen yıl anneler gününde hayat bulan “Sevginin Tadı Tuzu” adlı yemek kitabının 2 bin adetlik satışında sona gelindi. Toplam gelir 100 bin TL çocukların hesaplarında toplanarak, hediye çekleri ve çeşitli etkinliklerle toplanan miktarlar Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören 17 çocuk için açılan “gülücük hesaplara” yatırıldı. Son yatırım ise İstanbul gezisine katılamayan çocukların hesabına bayramda yatırılacağının müjdesi verildi. Satıştan elde edilen gelirin bir kısmı ile de Dr. Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisinin yıllardır ihtiyacı olan 22 bin Türk Lirası değerindeki damar görüntüleme cihazı alınıp, servise armağan edildi.

 

İstanbul’da “Küçük Mutluluklar”

“Sevginin Tadı Tuzu” yemek kitabı satış gelirinin son yatırımını mutlulukla taçlandırmak için Dr. Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji servisinde tedavisi süren ve proje kapsamında bir yılı aşkın bir süredir etkinlikler ve banka hesabı yatırımlarıyla destek alan, seyahat edebilecek durumdaki  çocuklar ve aileleri için Proje Koordinatörü Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu işbirliğinde 08 – 09 Haziran’da iki günlük İstanbul seyahati düzenlendi.

 

30 kişi katıldı

Proje koordinatörü Mutlu Soykurt,  açıklamasında “gerçekleşen organizasyona yaşları 8 ile 14 arasında değişen toplam 10 çocuk ve ailesi toplamda 30 kişi katıldı. Kemoterapi tedavisi devam ettiği için İstanbul’a gelemeyen çocuklar dahil 25 çocuk ve aileleri için çeşitli hediyeler hazırlandı. İlerleyen günlerde gerçekleşecek ziyaretlerimizde hediye paketlerini çocuklarımıza ulaştıracağız” dedi.Bir yılı aşkın bir süredir kitabın satışı ve projenin desteklenmesi için uğraş veren herkese çok teşekkür eden Soykurt,  gezinin gerçekleşmesinde bize katkılarını esirgemeyen başta Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu’ya, konaklama ve gezi programına desteklerinden dolayı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyaz Gezi Birimine, çocuklarımızı armağanlarıyla mutlu eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, İETT Genel Müdürlüğüne, Fiat Engelsiz Harekete, Mavi Jeans direktörlerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal tesisleri sorumlularına, İstanbul Akvaryum’a gönülden teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.Soykurt ayrıca, projenin aşamalarında destek veren Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yönetici ve personelinden, Gediz İnan, Övgü İnce ve Servet Özeralp’e yardımlarından ve işbirliklerinden dolayı ve gezi esnasında gönüllü fotoğraf çekimi ile bizlere destek olan Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencilerimizden Naci Misel’e, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Dr. ÜlvanÖzad’a ve Near East Bank Halkla İlişkiler Sorumlusu Hayriye Dolmacı’ya gönüllü katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Servise destek çağrısı

Miniatürk – Koç Müzesi – Akvaryum – Florya Rekreasyon Alanı, Panorama 1453, Sultanahmet Meydanı’nı gezen ve Boğaz Turuna katılan çocuklar ve ailelerin mutluluğu gözlerinden okundu. Geziye ilişkin açıklama yapan Near East Bank Halkla İlişkiler Sorumlusu Hayriye Dolmacı banka olarak  böyle anlamlı bir projeye sponsor olarak çocukların ve ailelerin yüzlerinde ufacık bir gülümseme ve umut yaratabilmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken toplumdaki tüm bireyleri işbirliğine ve servise destek olmaya çağırdı. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam