DOLAR 32,4213 0.18%
EURO 34,8086 0.02%
GBP 40,7646 0.36%
ALTIN 2.398,970,11
BITCOIN 19241792,95%
Erkan Baş: Biz o cüreti her zaman göstereceğiz

Erkan Baş: Biz o cüreti her zaman göstereceğiz

Erkan Baş: Biz o cüreti her zaman göstereceğiz - TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 'Biz bu ülkedeki emekçilerin, kadınların, çocukların canlarını adeta satıyoruz. O canları savunmaya cüret ederseniz de sizi bir güzel zindana tıkıyoruz.' Bunu söylüyorlar. Can o cüreti her zaman gösterecek. Biz o cüreti her zaman göstereceğiz' dedi.

ABONE OL
13 Ekim 2023 00:10
Erkan Baş: Biz o cüreti her zaman göstereceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Hatay’dan başlattığı ‘Özgürlük Yürüyüşü’nün 12. gününü Tarsus’un Gülek Mahallesi’nde tamamladı. Gün sonu değerlendirmesi yapan Baş, şunları söyledi:

“GASP ETMEYE DEVAM EDİYORLAR”

*Bugün Hatay Milletvekilimiz Can Atalay’ın Anayasa Mahkemesi’ne yaptığı Hak İhlalinin başvurusunun görüşülmesi, Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu’nun bir üyesinin dosyayı hazırlanmaması gibi pespaye bir gerekçeyle ileri bir tarihe ertelendi.

*Yargıtay’ın Gezi davası kararlarını onamasının ardından Adalet Bakanı sıfatı taşıyan zatın açıklamalarıyla birlikte Anayasa Mahkemesi’nin kararına müdahale etmek istediklerinin zaten farkındaydık.

*Ancak tüm Türkiye’nin gözü önünde bir suç işlemeye, Can’ın milletvekilliği görevini, özgürlüğünü gasp etmeye devam ediyorlar.

*Saray, koskoca bir ülkenin yargı sistemini patronların, tarikatların, din tüccarlarının eline oyuncak yaptığını bir kez daha kanıtladı. Bunu görmemiz için illa göstermeleri gerekmiyor.

*Biz, verdikleri mesajı gayet açık bir şekilde anlıyoruz. ‘Biz bu ülkedeki emekçilerin, kadınların, çocukların canlarını adeta satıyoruz. O canları savunmaya cüret ederseniz de sizi bir güzel zindana tıkıyoruz.’ Bunu söylüyorlar.

Can o cüreti her zaman gösterecek. Biz o cüreti her zaman göstereceğiz. Türkiye İşçi Partisi her zaman o cüreti gösterecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam