DOLAR 32,6018 0.39%
EURO 34,8051 0.19%
GBP 40,6590 0.14%
ALTIN 2.496,550,51
BITCOIN 21163606,78%
Erdoğan’ın uzun konvoy aracı gündem oldu

Erdoğan’ın uzun konvoy aracı gündem oldu

Erdoğan’ın uzun konvoy aracı gündem oldu - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Afyonkarahisar’da seçim mitingi yapmıştı. Erdoğan'ın tören alanına katılmak için harekete geçtiği yolda uzun lüks araç ve koruma konvoyu vatandaşlar tarafından kayda alındı.

ABONE OL
19 Nisan 2023 17:00
Erdoğan’ın uzun konvoy aracı gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Erdoğan dün ilk seçim mitingini Afyonkarahisar’da yaptı.

ZAFER MÜZESİ AKP AFİŞLERİYLE KAPATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afyonkarahisar mitingi öncesinde Atatürk’ün Batı Cephesi Karargahı olarak kullandığı Zafer Müzesi’nin dört bir yanının AKP’nin dev seçim afişleriyle kapatılması ise tepki geçmişti.

UZUN KONVOY DİKKAT ÇEKTİ

Erdoğan’ın dün tören alanına katılmak için harekete geçtiği yolda ise koruma ve makam araçlarından oluşan dev konvoyun geçişi dikkat çekti. Bir vatandaşın evinin balkonundan çektiği konvoyun geçiş güzergahındaki binaların çatı ve üst katlarında keskin nişancıların beklediği gözlenirken, güvenlik olarak da tepede de helikopterlerin uçtuğu görüldü.

OTOBÜSTEN VATANDAŞLARA OYUNCAK FIRLATILDI

Öte yandan görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın içerisinde olduğu Cumhurbaşkanlığı otobüsünden yol kenarına bulunan vatandaşlara oyuncak fırlatıldığı görülüyor.

Tarihi surlara Erdoğan posteri astılar!İlginizi ÇekebilirTarihi surlara Erdoğan posteri astılar!Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sefer oyuncak bebek fırlattıİlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanı Erdoğan bu sefer oyuncak bebek fırlattı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Afyonkarahisar AKP Atatürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam