DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20696781,16%
Erdoğan’dan şoke eden sözler! Çocuk bayramında çocukları siyasete alet etti

Erdoğan’dan şoke eden sözler! Çocuk bayramında çocukları siyasete alet etti

Erdoğan’dan şoke eden sözler! Çocuk bayramında çocukları siyasete alet etti - Seçimler yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın agresif tavırları artıyor. Depremzede çocukları ağırlayan Erdoğan, bir öğrencinin sözleri üzerinden muhalefet partilerine saldırdı. Öğrencinin 'Nasıl yani?' demesi bile Erdoğan'ın hızını kesmedi...

ABONE OL
23 Nisan 2023 13:10
Erdoğan’dan şoke eden sözler! Çocuk bayramında çocukları siyasete alet etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla depremzede çocukları kabul etti. Her bir çocuk bir bakan koltuğuna oturarak hedeflerini anlattı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı koltuğunda oturan kız çocuğu kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan, konuşmasını tamamladıktan sonra çocuğa, “Bu kadar mı? Ama enerjide ben biliyorum ki siz çok gayretlisiniz. Hele hele şimdi Karadeniz gazını çıkardınız ki… Karadeniz gazıyla artık dışa bağımlılıktan yavaş yavaş kurtuluyoruz. Ama Sayın Bakanım bu muhalefet, bizin dilimizden anlamıyor ya… Ne yapacağız onları?” dedi.

Erdoğan’ın ifadeleri karşısında şaşkınlık yaşayan öğrenci, “Nasıl yani?” dedi.

Konuşmayı sürdüren Erdoğan, şunları söyledi: “Biz gazı bulduk diyoruz onlar nerede? Karadeniz’de. Nerede? Filyos’ta. Haritada bize Filyos’u gösterin ey muhalefet. Bilmezler. Nerde Filyos? Zonguldak’ta.”

Erdoğan, 23 Nisan geleneğini bozmadı! Yine katılmadıİlginizi ÇekebilirErdoğan, 23 Nisan geleneğini bozmadı! Yine katılmadıErdoğan: Bu ülkede kimse kimseye kökenini de mezhebini de sormazİlginizi ÇekebilirErdoğan: Bu ülkede kimse kimseye kökenini de mezhebini de sormaz

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam