DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055358-0,96%
Erdoğan’dan muhalefete: Bunlar LGBT’ci

Erdoğan’dan muhalefete: Bunlar LGBT’ci

Erdoğan’dan muhalefete: Bunlar LGBT’ci - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu ülkenin 85 milyonu aynı ailenin ferdidir. Bu topraklarda kurulan ülkelerin temel unsurlarından biri nedir aile... Aile bizim için kutsal. CHP LGBT'lileri besleyebilir. CHP terör örgütünün parlamentodaki uzantısı HDP ile birlikte bunlar LGBT'cidir. Bunlardan LGBT'ye aykırı bir söz duydunuz mu? İYİ Parti'den bir söz duydunuz mu? Masanın etrafında olan diğer partilerden bunu duydunuz mu?' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
19 Nisan 2023 17:45
Erdoğan’dan muhalefete: Bunlar LGBT’ci
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Erdoğan’dan muhalefete: Bunlar LGBT’ci

Denizli’de halka seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

*Amerika’dan Avrupa’ya ülkemize ve milletimize diz çöktüren emperyalistler Bay Bay Kemal’in yanında saf tuttu. Biz her zamanki gibi Allah’a dayanarak, milletimize güvenerek, Cumhur İttifakı’ndaki hasbi ortaklığımızla yola revan olduk.

*Milletimizin gösterdiği teveccüh istikametimizin doğruluğunun işaretidir. Biz bazıları gibi yıkmaya değil; inşa etmeye geldiğimiz için milletimizin huzuruna elimizin boş çıkmadık. Biz dersimize iyi çalıştık.

*Çok çalıştık, iyi hazırlandık. Şimdi de inşallah 14 Mayıs’ta ben vatandaşlarımla birlikte bunları sandığa gömeceğiz.

LGBT ELEŞTİRİSİ

*Bu ülkenin 85 milyonu aynı ailenin ferdidir. Bu topraklarda kurulan ülkelerin temel unsurlarından biri nedir aile… Aile bizim için kutsal. CHP LGBT’lileri besleyebilir. CHP terör örgütünün parlamentodaki uzantısı HDP ile birlikte bunlar LGBT’cidir.

*Bunlardan LGBT’ye aykırı bir söz duydunuz mu? İYİ Parti’den bir söz duydunuz mu? Masanın etrafında olan diğer partilerden bunu duydunuz mu?

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam