DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20667681,19%
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı yanıtı: Bunun adı mandacılıktır

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı yanıtı: Bunun adı mandacılıktır

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı yanıtı: Bunun adı mandacılıktır - Geçen günlerde rahatsızlanarak tüm programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 gün sonra alanlara geri döndü.Atatürk Havalimanı'nı uzay çalışmalarının merkezi haline getireceklerini, söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

ABONE OL
29 Nisan 2023 12:00
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı yanıtı: Bunun adı mandacılıktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı yanıtı: Bunun adı mandacılıktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte üçüncü gününde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda devam eden Teknofest’e katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile eşi Mihriban Aliyeva, festival alanına Togg ile geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti;

*Değerli kardeşim İlham bey, işin başından itibaren malum Pazarcık merkezli depremde bizleri hiç yalnız bırakmadı.

*İlk andan itibaren arama kurtarma ekipleri Kahramanmaraş’ta bizimle oldu. O da yetmedi daha sonra İlham kardeşim, Kahramanmaraş’a 1000 kalıcı konut sözü verdi.

*Bununla birlikte gerek orada okulu ile camisi ile yurdu ile ve birçok konseptin içinde yer alan binalarla beraber adeta bir Azerbaycan orada şehri inşa etme kararı verdik. Şimdi bugün bu vesileyle bunun da temelini atacağız.

*Bu yılki teknoloji bayramımızı önce İstanbul’da, ardından da inşallah Ankara’da yapıyoruz.

*Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Maşallah bu yıl da TEKNOFEST bir başka güzel. Tüm genç yüreklere selamlarımı gönderiyorum. Genç kardeşlerimin tamamını buradan sevgiyle selamlıyorum.

*Aliyev’e katılımlarından dolayı bilhassa teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Libya Başbakanı’na da teşekkür ediyorum. TEKNOFEST hamdolsun kendi alanında bir markaya dönüştü.

*Geçen sene Bakü’de TEKNOFEST sevincini yaşadık. Milli teknoloji hamlemizin somut örneklerinin sergilendiği TEKNOFEST’in hayırlı olmasını diliyorum.

*Tüm paydaş kurumlara teşekkür ediyorum. Maşallah başvuran takım sayısı her sene katlanarak artıyor. 2018 yılında 4 bin 33 başvuruyla başlamıştık. Toplam 4 milyon lira ödülle başlayan süreç 44 milyon lirayı buldu.

*Son günlerde skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri kini ve nefreti ortaya koyuyor. Biri çıkıyor Türkiye’nin savunma projelerine dokunmaktan bahsediyor, biri İHA ve SİHA’lar maketten diyor, bir başkası TCG Anadolu’nun iki bombalık ömrü var diyor, biri çıkıyor projelerimizin sembol yerini Amerikan şirketlerine peşkeş çekmekten bahsediyor.

*Ne yapsalar boş. Şimdi 9’lu bir koalisyon masası var, ne yapsanız boş. 3 ay, 6 ay, 9 ay, 1 sene hükümetler oldu bu ülkede.

*Başkanlık sisteminin bu ülkeye sağladığı bu kazanç. Şu havalimanımızı Amerikalı bir şirkete vermeyi taahhüt etti.

*Senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Buyurun dedim, o gün bugündür bir daha görmedik. Türkiye’de yatırım yapmak yürek ister yürek.

*Çünkü Türkiye’de güvenilir iktidarın olduğunu görmeyi gerektirir. 16 milyon insanın yaşadığı metropolün tam göbeğinde böyle bir yer düşünmek bile başlı başına bir felakettir. Dersine iyi çalışmamış. Burada teknoloji çalışmaları düşünüyorsa hamdolsun. Bunun adı mandacılıktır

Erdoğan'dan yurt dışında yaşayan vatandaşlara vaatlerİlginizi ÇekebilirErdoğan'dan yurt dışında yaşayan vatandaşlara vaatler

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam