DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049607-1,30%
Erdoğan’dan ikili görüşmeler

Erdoğan’dan ikili görüşmeler

Erdoğan’dan ikili görüşmeler - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde ikili görüşmelerini sürdürüyor.

ABONE OL
11 Temmuz 2023 17:00
Erdoğan’dan ikili görüşmeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Erdoğan, zirve kapsamında liderlerle görüşmelerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

MACRON’LA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüşmesine ilişkin, “NATO zirvemiz marjında gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantının ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, Sunak ile görüşmesine ilişkin, “Müttefiklerimizle yakın işbirliği içerisinde ittifakımıza katkı vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

“EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRME GAYRETİ…”

Kanada Başbakanı Trudeau ile görüşmesine ilişkin, “Ülkelerimiz için hayırlara vesile olsun.” paylaşımında bulunan Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile yaptığı görüşmeye ilişkin de, “Tarihi önemdeki zirvemizi yaptığımız yoğun temaslarla en verimli şekilde değerlendirmenin gayreti içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

İTALYA İLE GÖRÜŞME

Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

ALMANYA İLE HEYET GÖRÜŞMESİ

Heyetlerin de katıldığı Scholz görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam