DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20787931,55%
Erdoğan’dan dikkat çeken iki seçim vaadi

Erdoğan’dan dikkat çeken iki seçim vaadi

Erdoğan’dan dikkat çeken iki seçim vaadi - Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yıllardır gündemde tuttuğu 'aile sigortası' projesini, AKP'nin seçim beyannamesine kattı. Erdoğan, gençler için de teknoloji hamlesini yaptı.

ABONE OL
11 Nisan 2023 14:50
Erdoğan’dan dikkat çeken iki seçim vaadi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Erdoğan’dan dikkat çeken iki seçim vaadi

Partisinin seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan iki kritik hamle…

Gençlerin oyunu almak için teknoloji kartını oynayan Erdoğan, “Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 cigabayt ücretsiz internet vereceğiz” dedi.

KILIÇDAROĞLU YILLARDIR SÖYLÜYOR

Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır gündeme getirdiği ve en etkili vaatlerinden biri olan “aile sigortası” projesini, seçim beyannamesine dahil eden Erdoğan, şunları söyledi:

– Hayata geçireceğimiz “gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz.

– Aile Koruma Kalkanı Programıyla, ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız.

Kılıçdaroğlu, Aile Destekleri Sigortası'nı madde madde anlattı: Her evde bereket istiyorumİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu, Aile Destekleri Sigortası'nı madde madde anlattı: Her evde bereket istiyorumKılıçdaroğlu, hayata geçirecekleri Aile Destek Sigortası'nı madde madde açıkladıİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu, hayata geçirecekleri Aile Destek Sigortası'nı madde madde açıkladıCHP'den aile sigortası için kanun teklifiİlginizi ÇekebilirCHP'den aile sigortası için kanun teklifi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam