DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20655541,09%
Erdoğan yine gaz geldi: Bunların görevi Karadeniz gazını kapatmak

Erdoğan yine gaz geldi: Bunların görevi Karadeniz gazını kapatmak

Erdoğan yine gaz geldi: Bunların görevi Karadeniz gazını kapatmak - Seçimlere 9 gün kala provokatif söylemlerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın görevinin Karadeniz gazını kapatmak olduğunu öne sürdü.

ABONE OL
5 Mayıs 2023 15:00
Erdoğan yine gaz geldi: Bunların görevi Karadeniz gazını kapatmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Erdoğan yine gaz geldi: Bunların görevi Karadeniz gazını kapatmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen salı günü Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun gövde gösterisi yaptığı Van’da miting düzenledi. Millet İttifakı’nın mitingine göre daha az bir kalabalığa hitap eden Erdoğan, yine sert söylemlerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Erdoğan, şunları söyledi:

“İSTANBUL’U İSTANBUL BEN YAPTIM”

– İstanbul’a uğradığı yok, bol bol Bodrum’a gidiyor. Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı CHP’den almıştım. İstanbul çöp, çukur, çamurdu. İstanbul’u İstanbul ben yaptım. Teslim aldıkları projeleri sürdüremediler.

– Bu millete hizmet etmek nasip meselesidir. Bunlar nasipsiz, bunlar tembel. Önlerine 5 keçi katsanız akşamına kaybedip gelirler. Ülkenin başına gelseler, işçi emekli ay sonunda maaşını alıp alamayacağını bilemeyecek. Yeni bir şey yapamayacakları gibi kendilerine bıraktıklarımıza da sahip çıkamayacaklar.

– Bunlara verilen görev de bu Karadeniz gazını kapatmak, Gabar petrolüne beton dökmek, TOGG’u kapatmak.

Erdoğan’ın mitingine cemaat toplamayı reddeden imama soruşturma açıldıİlginizi ÇekebilirErdoğan’ın mitingine cemaat toplamayı reddeden imama soruşturma açıldıVan'da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldıİlginizi ÇekebilirVan'da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldıKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 169 karakterlik yanıtİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 169 karakterlik yanıtKılıçdaroğlu: Seçim gecesi sokağa çıkmayınİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Seçim gecesi sokağa çıkmayın

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam