DOLAR 32,3658 -0.36%
EURO 34,7359 -0.27%
GBP 40,5571 -0.41%
ALTIN 2.389,96-1,33
BITCOIN 18676180,09%
“Erdoğan sayesinde” etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun’a destek yağıyor

“Erdoğan sayesinde” etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun’a destek yağıyor

“Erdoğan sayesinde” etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun’a destek yağıyor - Artan pahalılığa yaptığı görsellerle dikkat çektiği için gözaltına alınan tasarımcı Mahir Akkoyun'a büyük destek...

ABONE OL
7 Nisan 2023 11:35
“Erdoğan sayesinde” etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun’a destek yağıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

“Erdoğan sayesinde” etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun’a destek yağıyor

Fahiş fiyatlara ve ekonomik krize dikkat çekmek tasarladığı etiketleri marketlerdeki ürünlere yapıştırdığı için gözaltına alınan Mahir Akkoyun’a destek yağıyor.

Etiketler çeşitli sosyal medya mecralarında yüz binlerce kez paylaşılırken, siyasiler de Akkoyun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

 CHP İstanbul İl Başkanı Cana Kaftancıoğlu: Pahalı stickerları tasarlayan Mahir Akkoyun gözaltına alınmış. Gerçeğin yalan, yalanın gerçek haline getirilmeye çalışıldığı günümüzde “pahalı” diyen birinin göz altına alınmış olması anormalin normali! 14 Mayıs’tan sonra böyle haberler okuyamayacaksınız az kaldı.

SUÇ NEREDE?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır: “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde.” çıkartmalarını hazırlayan Mahir Akkoyun, yine “Erdoğan sayesinde” gözaltına alındı! “Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim ben” diyen Erdoğan, zaten bu tablonun tek sorumlusudur! Burada suç nerde?

YARGI “HIRSIZ VAR” DİYENLERİN PEŞİNDE

TİP Milletvekili Sera Kadıgil: Bu şahane stickerları tasarlayan Mahir Akkoyun, İzmir’de gözaltına alınmış. Aşırı tarafsız (!) yargımız yine hırsızların değil, “hırsız var” diyenlerin peşinde maşallah! Gerçekleri söyleyenler değil, ülkeyi bu hale getirenler yargılanacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: “Erdoğan’a dokunanların kafasını keseriz” demedi, “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” etiketlerini tasarladığı için Mahir Akkoyun gözaltına alındı.

PROTESTO HAKKI TEMEL HAK

DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu: Bu stickerları üreten tasarımcı, bu sabah gözaltına alındı. Ürünler tam da bu hukuksuz tavır yüzünden pahalı. Protesto hakkı demokratik hukuk devletinde en temel haktır. Ancak zorba rejimlerde gasp edilir.

"Erdoğan sayesinde" etiketleri gündem olan Mahir Akkoyun gözaltına alındıİlginizi Çekebilir"Erdoğan sayesinde" etiketleri gündem olan Mahir Akkoyun gözaltına alındıErdoğan'a hakaret suçundan yargılanan Yeşim Salkım için karar verildiİlginizi ÇekebilirErdoğan'a hakaret suçundan yargılanan Yeşim Salkım için karar verildi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam