DOLAR 32,3841 -0.12%
EURO 34,6812 -0.38%
GBP 40,6066 -0.53%
ALTIN 2.413,35-0,88
BITCOIN 20344400,93%
Erdoğan ‘montaj’ itirafına CHP’den gerçek görüntülerle yanıt

Erdoğan ‘montaj’ itirafına CHP’den gerçek görüntülerle yanıt

Erdoğan ‘montaj’ itirafına CHP’den gerçek görüntülerle yanıt - CHP Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TRT’deki montaj itirafı üzerine “Montaj değil gerçeği arayanlara” notuyla bir video yayınladı. 

ABONE OL
23 Mayıs 2023 08:50
Erdoğan ‘montaj’ itirafına CHP’den gerçek görüntülerle yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP Gençlik Kolları, “Montaj değil gerçeği arayanlara” notuyla Twitter’dan yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2013 yılı Kasım ayında Diyarbakır’da katıldığı toplu açılış törenindeki “Kürdistan bölgesindeki değerli kardeşlerimizi muhabbetle selamlıyorum” sözleri yer aldı.

Videonun devamında dönemin Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Erdoğan’ın söz konusu sözlerine yönelik, “Erdoğan bu ifadeyi bilinçli olarak kullandı” dediği görüntülere yer verildi. Videoda çözüm sürecinde kuzey Irak’tan gelenlerin otobüsün üzerinden halkı selamladığı ve Abdullah Öcalan lehine sloganların atıldığı görüntülere de yer verildi.

Video, “Teröristlerle Erdoğan iş birliği yaptı. Karar ver Türkiye” yazısıyla son buldu.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam katıldığı TRT ortak yayınında “Kılıçdaroğlu’nun, Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. Haydi, haydi türü. Anladınız mı? Kandil’dekilerle bu şekilde ama montaj, ama şu, ama bu… Video çekimlerini yaptılar. PKK’lılar videolarla bunlara destek verdiler” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Montajcı sahtekarİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Montajcı sahtekarErdoğan sahte videoları sahiplendiİlginizi ÇekebilirErdoğan sahte videoları sahiplendi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Başbakan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay CHP Cumhurbaşkanı Diyarbakır Irak Kuzey Irak PKK Recep Tayyip Erdoğan TRT Türkiye Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam