DOLAR 32,6021 0.38%
EURO 34,7995 0.17%
GBP 40,5905 -0.02%
ALTIN 2.492,000,32
BITCOIN 21175524,32%
Erdoğan mitingine resmi plakalı otobüsler ile taşıdılar

Erdoğan mitingine resmi plakalı otobüsler ile taşıdılar

Erdoğan mitingine resmi plakalı otobüsler ile taşıdılar - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa Gemlik ilçesinde katıldığı mitinge AKP’li Büyükşehir Belediyesine ait resmi plakalı otobüslerle vatandaşlar ve belediye personeli getirildi. Aralarında tur otobüslerinin de bulunduğu çok sayıdaki toplu taşıma aracı, Gemlik Çevre Yoluna park edildiği görüldü.

ABONE OL
24 Nisan 2023 22:05
Erdoğan mitingine resmi plakalı otobüsler ile taşıdılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa Gemlik mitinginde, AKP’li Büyükşehir Belediyesine ait sıra sıra dizilmiş çok sayıda resmi plakalı halk otobüsleri dikkat çekti.

RESMİN PLAKALI OTOBÜSLER SIRA SIRA DİZİLDİ

Erdoğan, Siro Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni için geldiği Gemlik’te, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda otobüs üzerinden halka hitap etti.

Erdoğan’ın Gemlik mitingine AKP’li Büyükşehir Belediyesine ait resmi plakalı otobüslerle kent merkezi ve ilçelerden vatandaşlar ve belediye personeli getirildi. Aralarında yakın illerden de gelen tur otobüslerinin de bulunduğu çok sayıdaki toplu taşıma aracının Gemlik Çevre Yoluna park edildiği görüldü.

BELEDİYEDE OFİSLERİN BOŞALDIĞINI AÇIKLADI 

CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin memur-işçi tüm kamu çalışanlarını saat 11.00’de otobüslere doldurulup mitinge götürdüğünü, belediyede ofislerin boş olduğunu ve işlerin durduğunu açıkladı.

 

Erdoğan: Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz varİlginizi ÇekebilirErdoğan: Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz varAKP'nin Hatay'daki aday tanıtım toplantısında skandal sözlerİlginizi ÇekebilirAKP'nin Hatay'daki aday tanıtım toplantısında skandal sözler

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster 15 Temmuz AKP Bursa Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP Cumhurbaşkanı demokrasi Recep Tayyip Erdoğan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam