DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20431500,46%
Erdoğan: Birileri mutfakta biz de balkonda

Erdoğan: Birileri mutfakta biz de balkonda

Erdoğan: Birileri mutfakta biz de balkonda - Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezindeki balkonda yaptığı açıklamada 'Birileri mutfakta biz de balkonda. Sonucu beklerken sizlerin buradaki sevgisine mukabele etmek için geleneksel balkon konuşmamızı şimdiden yapalım dedik' dedi.

ABONE OL
15 Mayıs 2023 01:15
Erdoğan: Birileri mutfakta biz de balkonda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Erdoğan: Birileri mutfakta biz de balkonda

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

* “Henüz kesin sonuçlar belli olmamakla beraber, açık ara önde bulunuyoruz. Hem yurt içi oyların gayri resmi sonuçların belli olmasının, hem yurt dışı oyların sayımının biraz daha vakit alacağı anlaşılıyor.

* Biz, fersah fersah geride olduklarını kendilerinin de bildiği bir tabloyu öndeyiz diye anlatarak milleti bir kez daha muhtemelen son kez kandırmaya çalışanlar gibi değiliz.

“MİLLİ İRADENİN TEZAHÜRÜNÜ BEKLİYORUZ”

* Biz milletimize karşı hep harbi ve hasbi olduk. Bugün de seçimde açık ara önde olduğumuzu biliyor ancak sonucun tam oranları ile ne şekilde tecelli ettiği henüz resmen önümüze gelmediği için milli iradenin tezahürünü bekliyoruz.

* Sonucu beklerken sizlerin buradaki sevgisine mukabele etmek için geleneksel balkon konuşmamızı şimdiden yapalım dedik.

* Sandıklara sahip çıkan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü, rekor bir katılımla sandık başına giderek ülkesinin ve kendisinin geleceği için tercihini sandığa yansıtan vatandaşlarımın her birine ediyorum.

“KAZANAN ÜLKEMİZ OLMUŞTUR”

* Seçimde, tercihini bizden, AK Parti’den, Cumhur İttifakı’ndan yana kullanan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Kazanan, seçim tablolarının göstereceği oranların ötesinde tartışmasız şekilde ülkemiz olmuştur. Milletimiz olmuştur.

* Türkiye, milli iradenin üstünlüğüne olan bağlılığı ile vatandaşlarının siyasi tercihindeki özgürlüğü ile dünyanın önde gelen demokrasileri arasında yer aldığını bir kez daha ispatlamıştır.”

AYRINTILAR GELİYOR…

Sandıklar açıldıkça Erdoğan'ın AA'daki oy oranı düşüyorİlginizi ÇekebilirSandıklar açıldıkça Erdoğan'ın AA'daki oy oranı düşüyor

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam