DOLAR 32,5635 0.13%
EURO 34,9227 0.69%
GBP 40,6169 1.07%
ALTIN 2.436,280,16
BITCOIN 21722740,45%
Elinde oltayla uyarmıştı, CHP’li vekil ateş püskürdü

Elinde oltayla uyarmıştı, CHP’li vekil ateş püskürdü

Elinde oltayla uyarmıştı, CHP’li vekil ateş püskürdü - Geçen yıl elinde oltayla göle dönen Şanlıurfa sokaklarında yetersiz altyapıya dikkat çeken CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, bugün sel suları altında kalan ve 11 kişiye mezar olan Abide Köprülü Kavşağı’nda, “İsyan ediyorum… İsyan ediyorum…İsyan ediyorum” diyerek adeta ateş püskürdü. 

ABONE OL
15 Mart 2023 16:45
Elinde oltayla uyarmıştı, CHP’li vekil ateş püskürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, geçen yıl yağmur sonrası göle dönen Şanlıurfa sokaklarında elinde oltayla video çekmiş ve kentin yetersiz alt yapısına dikkat çekmişti.

Bugün yaşanan ve 11 kişinin yaşamına mal olan sel felaketi sırasında bir video daha paylaşan CHP’li Aziz Aydınlık yaşananlara isyan etti.

Açılışını 3 ay önce Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın yaptığı Abidiye Köprülü Kavşağı’ndaki köprü altında, araçlarında 5-6 kişinin kurtarılmayı beklediğini belirterek, “İsyan ediyorum… İsyan ediyorum…İsyan ediyorum… Şanlıurfa bitti!” diyerek tweet attı.

“SİZİN BELEDİYENİZ DE İKTİDARINIZ DA YERE GİRSİN”

Aydınlık paylaştığı videoda ise tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Şanlıurfalılar gördünüz. Sabahtan beri hem valilik, hem belediye, hem AFAD burada iki tane motoru çalıştıramıyor. Bu memlekette iki tane su motoru yok. Bunun altında araçlar var. Bunun altında kalmış insanlar var. Halen belediye, halen valilik, halen AFAD bir motor çalıştıramıyor. Yere girsin sizin belediyeniz de. Milletvekilleriniz de, iktidarınız da yere girsin. Bu memlekette iki tane motor bulamıyorsanız, iki tane motor çalıştıramıyorsanız yere girsin bu belediye de, bu AFAD da, bu Şanlıurfa da. Nedir yahu insanlar sabahtan beri suyun altında iki tane motor bulamıyorlar.”

BALIKLIGÖL’Ü DE SEL BASTI

Bu arada Şanlıurfa’nın turistik simgesi olan ve her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Balıklıgöl’ün sel baskını sonrası görüntüleri de yürekleri burktu. Gölün tamamen su altında kaldığı yüzeyde canlı veya ölü balık görüntüsüne rastlanmadığı görüldü. Kente çevre illerden gelen kurtarma ekipleri botlarla arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa ve Adıyaman sele teslim! Korkunç görüntülerİlginizi ÇekebilirŞanlıurfa ve Adıyaman sele teslim! Korkunç görüntülerFelaket 'geliyorum' dedi, AKP’li başkanın sarı çizmeli fotoğrafına tepki yağdıİlginizi ÇekebilirFelaket 'geliyorum' dedi, AKP’li başkanın sarı çizmeli fotoğrafına tepki yağdı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam