DOLAR 32,2954 -0.58%
EURO 34,7831 -0.26%
GBP 40,8379 -0.25%
ALTIN 2.412,27-0,42
BITCOIN 1861414-3,97%
Eğlence mekanında ‘omuz attın’ işkencesi! Sabaha kadar dövdüler

Eğlence mekanında ‘omuz attın’ işkencesi! Sabaha kadar dövdüler

Eğlence mekanında ‘omuz attın’ işkencesi! Sabaha kadar dövdüler - İstanbul’da bir eğlence mekanına giden H.İ.K., bir çalışana omuz attığı iddiasıyla güvenlik görevlileri tarafından saatlerce darp edildi. Olayın polise yansıması üzerine başlatılan çalışmada, 5 ilde operasyon düzenlendi, 16 şüpheli yakalandı.

ABONE OL
7 Haziran 2023 12:35
Eğlence mekanında ‘omuz attın’ işkencesi! Sabaha kadar dövdüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Polisi harekete geçiren olay, geçen aralık ayında yaşandı. İddiaya göre, H.İ.K. eğlenmek için Beyoğlu’nda bir eğlence mekanına gitti. Burada, eğlence mekanı çalışanlarıyla “Omuz attın” iddiasıyla tartışma yaşandı.

Tartışma büyüyünce, işletmenin güvenlik görevlileri, H.İ.K.’yı yaka paça içeriden çıkararak, asansöre bindirdi, ardından bir odaya götürdü. İddiaya göre, H.İ.K., görevliler tarafından odada tutularak saatlerce darp edildi.

ORGANİZE POLİSİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Vücudunda ekimoz, darp izleri, burnunda kırıklar oluşan H.İ.K., sabaha kadar kaldığı mekandan çıkınca taksiyle hastaneye gitti. İddiaya göre, hastanede yatan H.İ.K.’nın durumu, görevliler tarafından polise bildirildi. Yaşananların ortaya çıkması üzerine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

ŞEMSİYE PARASI İÇİN SİLAH ÇEKTİ

Yapılan çalışmalarda bir AVM’de bulunan eğlence mekanında farklı suç konularının yaşandığı iddialarına da ulaşıldı. Mekan işletmecilerinin, oturma alanında kiralanan şemsiyenin parasını ödemek istemeyen bir kişiye silah çektikleri de öne sürüldü.

16 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda 16 şüpheli belirledi. İşletme sahibi Ö.O.’nun liderliğinde organize suç örgütü gibi hareket ettikleri belirtilen şüphelilerin yakalanması için bu sabah operasyon düzenlendi.

İstanbul, Kayseri, Hatay, Karabük ve Antalya’da yapılan operasyonlarda 16 şüpheli de yakalandı. Aramalarda 7 tabanca, 150 mermi, 1.5 kilo esrar ve 2 hassas terazi ele geçirildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında ‘Suç örgütü kurma, suç örgüyü üyesi olma, yağma, kasten yaralama, tehdit, silah teşhir etme’ suçlarından işlem yapılacağı belirtilirken, bazı görüntüler de ortaya çıktı.

Güvenlik kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin H.İ.K.’yı kolundan tutarak önce dışarı çıkardıkları, daha sonra asansöre bindirerek bir odaya götürdükleri görülüyor. Diğer bir görüntüde ise işletme sahiplerinin bir kişiye silah çektiği yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam