DOLAR 32,2623 0.01%
EURO 34,7221 0%
GBP 40,3062 -0.16%
ALTIN 2.395,71-0,18
BITCOIN 1996194-2,78%
Ebrar’ın takım arkadaşı İtalyan voleybolcunun üzen ölümü

Ebrar’ın takım arkadaşı İtalyan voleybolcunun üzen ölümü

ABONE OL
13 Nisan 2023 12:05
Ebrar’ın takım arkadaşı İtalyan voleybolcunun üzen ölümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul Üsküdar'da kaldığı otelin 6'ncı katından düşen İtalyan voleybol takımı oyuncusu Julia Ituma hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara'nın Nijerya asıllı İtalyan oyuncusu 19 yaşındaki Julia Ituma sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle Barbaros Mahallesi Seyit Ahmet Deresi Sokak'ta kaldığı otelin 6'ncı katından düştü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ituma'nın hayatını kaybettiğini belirledi.


Oyuncunun ölümüne yol açan nedenler araştırılıyor ve intihar olasılığı da göz önünde bulunduruluyor.

Otelin dış kısmını gösteren kamera görüntülerini inceleyen polis, Ituma'nın saat 05.31'de otel önünde bulunan tentelere çarparak düştüğünü belirledi.

Otel içerisindeki kamera görüntülerinde ise Ituma'nın takım arkadaşı İspanyol uyruklu Lucia Varela Gomez ile kaldığı odadan 22.49 sıralarında çıkarak telefonda konuştuğu, dalgın ve düşünceli şekilde odanın önünde bir saat oturduktan sonra tekrar girdiği odaya başka kimsenin girip çıkmadığı tespit edildi.

Ituma'nın kaldığı odaya otel görevlisi eşliğinde giren polis ekipleri, uykuda olan takım arkadaşı Gomez'i uyandırarak durumu bildirdi.

Gomez'in, Julia Ituma ile en son saat 01.30 sıralarında konuştuğunu ve sonra uyuduğunu söylediği öğrenildi.

Ituma'nın diğer takım arkadaşları ve takım koçu ile yapılan görüşmede de herhangi bir sorununun olup olmadığını bilmediklerini söyledikleri bildirildi.


Ituma’nın ölümü İtalyan takımında ve ülkesinde şok etkisi yarattı.

JULIA ITUMA KİMDİR?

Milano’da Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, 192 cm boyundaki oyuncu güçlü fiziğiyle geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyordu. 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda İtalya şampiyonluk yaşarken Julia Ituma MVP olmuştu.

Genç oyuncu, Vakıfbank ve İtalya’da voleybolun en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen Egonu’nun veliahtı olarak lanse ediliyordu.

DÜN ECZACIBAŞI İŞE OYNAMIŞTI

Türk milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un da forma giydiği İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara voleybol takımı dün akşam Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaştı.

Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Igor Novara'yı 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

Maçın ardından İtalyan ekibi Burhan Felek Spor Salonu'nun yanındaki otelde konakladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam