DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20719491,33%
Doktoru demir sopa ve kemerle dövdüler

Doktoru demir sopa ve kemerle dövdüler

Doktoru demir sopa ve kemerle dövdüler - Gaziantep'te bir hastanenin acil servisinde çalışan Dr. Esadullah Beğoğlu, hasta yakınları tarafından kemer ve demir sopalarla dövülerek saldırıya uğradı.

ABONE OL
21 Ağustos 2023 15:05
Doktoru demir sopa ve kemerle dövdüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Olay, Gaziantep’teki bir özel hastanenin acil servisinde geçtiğimiz gece meydana geldi. Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye gelen Ekrem G., damar yolunun geç açıldığını iddia ederek doktorları suçladı.

Baba Ekrem G.’nin bağırıp çağırması üzerine hastane güvenliği müdahale etti. Ancak Ekrem G., yakınlarını çağırdıktan sonra kalabalık bir grup oluştu. Bu grup, hastane bahçesinde acil servis doktoru Esadullah Beğoğlu ve diğer hastane personeline saldırdı. Demir sopa ile başına vurulan Beğoğlu, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Kafasına 15 dikiş atılan doktor, sırtında ve kalçalarında demir sopa ve kemer izleri olduğunu ifade etti.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI, BİR KİŞİ SERBEST

36 yaşındaki Beğoğlu, yoğun bakımdan çıkarak servise alındıktan sonra yaşadıklarını anlattı. Saldırının güvenlik kameralarına yansıdığını ve görüntülerde hasta yakınlarının doktora saldırdığını belirtti. Polis ekipleri, Ekrem G. ve bir şüpheliyi gözaltına aldı. Ekrem G. tutuklandı, diğer şüpheli serbest bırakıldı.

Sağlıkta şiddetle mücadele yasasının bir an önce çıkarılması gerektiğini vurgulayan Beğoğlu, doktorlar ve sağlıkçıların hayati bir meselede çalıştığını ve şiddetin caydırıcı cezalarla engellenmesi gerektiğini belirtti. Saldırı sonucunda yoğun bakımda bir gün kaldığını, hayati tehlikenin atlatıldığını ifade etti. Beğoğlu, bu tür şiddet olaylarının diğer sağlık çalışanlarını da tehdit ettiğini ve bu konuda yasal düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini dile getirdi. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam