DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077342-1,85%
Depremzedelere destek veren CHP’li başkana saldırı

Depremzedelere destek veren CHP’li başkana saldırı

Depremzedelere destek veren CHP’li başkana saldırı - CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

ABONE OL
14 Mart 2023 21:45
Depremzedelere destek veren CHP’li başkana saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Geçen hafta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya’da ziyaret ettiği Saadet Partisi’nin aşevi bugün valilik tarafından kapatıldı. Aşevinin bulunduğu alanda yer alan konteynerlerin de kaldırılacağı haberi üzerine vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.

Destek vermek ve vatandaşları dinlemek üzere alana giden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız şirket yetkilisinin sözlü, şirket çalışanlarının da fiziki saldırısına uğradı.

Saldırının ardından olay yerini terk etmeyen Yıldız, vatandaşların sorunlarını dinleyip konteynerde incelemelerde bulundu. Yıldız ve beraberindekiler saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikayetçi oldu.

CHP’DEN AÇIKLAMA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, saldırıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Depremzedelerin sorunlarını ve şikayetlerini dinlediği sırada Malatya İl Başkanımız Barış Yıldız’a yönelik gerçekleştirilen provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırganlar hakkında gerekli işlemlerin bir an önce yapılması gerekiyor” dedi.

Kılıçdaroğlu’na dert yanan depremzede: Eğer AK Partiliysen çadırın da var, yiyeceğin de geliyorİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu’na dert yanan depremzede: Eğer AK Partiliysen çadırın da var, yiyeceğin de geliyor

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster CHP Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya Özgür Özel Saadet Partisi saldırı Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam