DOLAR 32,5702 0.14%
EURO 34,9195 0.66%
GBP 40,5615 0.96%
ALTIN 2.432,720,01
BITCOIN 21652440,45%
Depremzede ile İmamoğlu arasında duygulandıran konuşma

Depremzede ile İmamoğlu arasında duygulandıran konuşma

Depremzede ile İmamoğlu arasında duygulandıran konuşma - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dert yanan depremzede “Evlerimiz yıkıldı Kimse gelmemişken, biz bir suya muhtaçken sizler oradaydınız. Sizler gelebilirken neden kimse gelmedi? İnsanlar öldü orada.” diyerek dert yandı.

ABONE OL
23 Mart 2023 20:40
Depremzede ile İmamoğlu arasında duygulandıran konuşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Depremzede ile İmamoğlu arasında duygulandıran konuşma

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan ayının ilk iftar gününde Fatih’teki tarihi Mısır Çarşısı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara hayırlı Ramazan dileklerinde bulundu. Yoğun ilgiyle karşılaşan İmamoğlu, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

“MİLLETÇE KAZANACAĞIZ”

Ziyaret sırasında bir vatandaşın, “Başkanım kazanacak mıyız bu sefer” sözüne İmamoğlu, “Her halde kazanacağız. Milletçe kazanacağız.” cevabını verdi.

“SİZLER GELEBİLİRKEN NEDEN KİMSE GELMEDİ?”

Deprem bölgesi Antakya’dan geldiğini söyleyen bir depremzede, “ Evlerimiz yıkıldı. Teşekkür ederiz. Kimse gelmemişken, biz bir suya muhtaçken sizler oradaydınız. Sizler gelebilirken neden kimse gelmedi? İnsanlar öldü orada.” diyerek İmamoğlu’na dert yandı.

“BU SORUNLARI HEP BERABER AŞACAĞIZ”

İmamoğlu ise “Bu sorunları hep beraber aşacağız. Antakya gibi, Hatay gibi medeniyet dolu bir yeri çok düzgün ayağa kaldıracağız. Acılarımız büyük. Giden gelmeyecek ama çok başka bir başlangıcı var edeceğiz. En büyük güvencemiz de sizler, oranın insanları…Siz bize yolu göstereceksiniz biz yapacağız. Bunu unutmayın.” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Üniversiteleri açınİlginizi ÇekebilirEkrem İmamoğlu: Üniversiteleri açınİmamoğlu bu fotoğrafla paylaştı: 14 Mayıs milat olacakİlginizi Çekebilirİmamoğlu bu fotoğrafla paylaştı: 14 Mayıs milat olacak

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam