DOLAR 32,5881 0.29%
EURO 34,7575 0%
GBP 40,6128 -0.05%
ALTIN 2.492,490,34
BITCOIN 20718073,75%
Depremzede gençten Erdoğan’a: Üniversiteleri açın, yüz yüze eğitim istiyoruz

Depremzede gençten Erdoğan’a: Üniversiteleri açın, yüz yüze eğitim istiyoruz

Depremzede gençten Erdoğan’a: Üniversiteleri açın, yüz yüze eğitim istiyoruz - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin yıkıma yol açtığı Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kurulan çadırkenti yoğun güvenlik önlemleri altında ziyaret etti. Bu sırada bariyerlerin gerisindeki bir genç, Erdoğan’dan yüz yüze eğitim istedi. Genç, “Üniversiteleri açın. Yüz yüze eğitim istiyoruz, online eğitime hayır” dedi.

ABONE OL
12 Mart 2023 18:10
Depremzede gençten Erdoğan’a: Üniversiteleri açın, yüz yüze eğitim istiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Depremzede gençten Erdoğan’a: Üniversiteleri açın, yüz yüze eğitim istiyoruz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte, depremin yıkıma yol açtığı Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde çadırkenti ziyaret etti.

BİR GENÇ “YÜZ YÜZE EĞİTİM” İSTEDİ

Erdoğan’ın ziyaret ettiği 4 çadırın etrafına polis bariyeri çekildi. Depremzedeler bariyerlerin dışından Erdoğan’a taleplerini iletmeye çalıştı. Erdoğan’a seslenen bir genç, “Yüz yüze eğitim, yüz yüze. Üniversiteleri açın. Yüz yüze eğitim istiyoruz, online eğitime hayır” diye konuştu. Erdoğan burada hiçbir açıklama yapmadı, yanında bulunan AKP Hatay milletvekilleri ile konuştu.

“14 YAŞINDA KIZIM VAR, KİMLİK ÇIKARAMIYORUM”

Erdoğan’a derdini anlatmak isteyen bir başka yurttaş ise korumalar tarafından durduruldu. 14 yaşındaki kızına kimlik çıkaramadığını anlatan yurttaş, “14 yaşında kızım var. Kimlik çıkaramıyorum. Elini ayağını öpeyim. Üzerimde bir şey yok arayın” dedi.

AKP Milletvekili Hüseyin Yayman’ın bilgisi olduğu söylenince ilk engeli aşan yurttaş, Erdoğan ve Bahçeli’nin olduğu bölüme doğru gitti ancak orada da görevlilerin kendisini durdurup gruptan ayırdı, taleplerini not aldı.

Bir yurttaş da Bakan Soylu’dan 84 yaşındaki babası için konteyner istedi. Soylu, yurttaşın talebinin yerine getirileceğini söylerken, yurttaş “Tuvaleti, banyosu içinde olan mı?” diye sordu. Soylu, “Hepsi tuvaleti, banyosu içinde” yanıtını verdi. Yurttaşın “Ama olmayan da var bakanım” demesi üzerine Soylu bu kez “O ilk başta kurulanlar” karşılığını verdi.

Erdoğan ve beraberindeki heyet alandan geldikleri helikopter ile ayrıldı. ANKA

Bolu'da panik yaratan deprem (Son depremler)İlginizi ÇekebilirBolu'da panik yaratan deprem (Son depremler)Dernekte çıktı, deprem için toplanan yardımlar yandıİlginizi ÇekebilirDernekte çıktı, deprem için toplanan yardımlar yandı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP Cumhurbaşkanı Devlet Bahçeli Fahrettin Koca Hatay helikopter Hulusi Akar İçişleri Bakanı MHP Polis Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Sağlık Bakanı Süleyman Soylu yüz yüze

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam