DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
GBP 41,0337 -0.05%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2152448-0,39%

Davutoğlu,defans istiyor

ABONE OL
7 Ağustos 2017 10:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Takımın hazırlık sürecini değerlendiren Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu yaptığı değerlendirmede takımı pekiştirme adına hazırlık maçlarına ağırlık vereceklerini belirtirken, yabancı oyuncu konusunda ise ellerinde olan zenginlik sonrası işinin biraz zor olduğunu ifade etti.

Transfer döneminde takıma yapılan takviyeler sonrası sürecin şu an itibariyle yavaşladığını aktaran Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, sürecin ilerleyen günlerde yeniden başlayabileceğine dikkat çekti. Stoper ve sol bek konusunda ihtiyaç olduğunu hatırlatan Davutoğlu, bunun için mevcut oyuncularla kendi içlerinde çalışmaların olduğunu, sonuç alamamaları durumunda ise yeni bir sürece gireceklerine dikkat çekti. Sezon hazırlıkları kapsamında iyi  bir çalışma sürecini geride bıraktıklarını ve çalışma ortamı yanında oyuncuların katılım, istek ve arzusundan memnun olduğunu dile getiren Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, hazırlık maçları ile daha iyi noktaya geleceklerini söyledi.

Sözlerinin sonunda sezon öncesi oyunculara yapılan sağlık testlerine değinen Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, sürecin zamanlama olarak yanlış olduğunu söyledi. Hazırlık dönemine birçok takımın Haziran ayında başladığını belirten Davutoğlu, her yıl yapılan sağlık testlerinin ise ligin başlamasına kısa süre kala planlanmış olmasının yanlış olduğunu belirterek, sezon öncesi yapılmasının en doğru olduğunu ve üzücü olayların olmamamsı adına en erken zamanda yeni bir düzenleme yapılmasının şart olduğunu sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam