DOLAR 32,3218 -0.6%
EURO 34,6693 -0.51%
GBP 40,6014 -0.54%
ALTIN 2.410,05-0,51
BITCOIN 1852806-5,03%
Cumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptı

Cumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptı

Cumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptı - Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Elazığ’da yıkılmayı bekleyen yaklaşık 8 bin ağır hasarlı bina, Cumhur İttifakı ortakları olan AKP ve MHP’nin reklam alanı oldu.

ABONE OL
4 Mayıs 2023 15:00
Cumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptı

Elazığ’ın merkez Vali Fahribey Caddesi, Gazi Caddesi ve Pertek Caddesi’nde olan ağır hasarlı binalara, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor’, ‘Doğru Zaman Doğru İnsan’ ile yine MHP Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Semih Işıkver’in ‘Sıra Ülkücü Harekette Biz Başlıyoruz’ yazılı afişleri asıldı.

6 Şubat depremlerinden etkilenen kentteki ağır hasarlı binalara Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Elazığ 1. sıra killetvekili adayı Semih Işıkver’in posterlerinin asılması tepki çekti.

“AĞIR HASARLI BİNALAR PROPAGANDA ARACI OLARAK KULLANILMAMALI”

Ağır hasarlı binalara afiş asılmasının tehlikeli bir girişim olduğunu belirten İnşaat Mühendisleri Odası Elazığ Temsilcisi Hıdır Kaya, “Deprem sonrasında bir ay içinde yıkılması gereken binaların yıkımına, sanırım iş makinesi eksikliğinden dolayı başlanmadı. Ağır hasarlı raporu verilen binalara değil afiş asmak, yaklaşılmaması gerekir. Böyle bir durumun olmaması gerekir. Bu binalara ağır hasarlı denilmişse, buralara girip bir şey almayacaksan çıkıp herhangi bir şey de asmayacaksın.

Ağır hasarlı binalara koruma şeridi çekilmesi gerekirken bu durumu maalesef görmüyoruz. Ağır hasarlı binalara yaklaşılmamalı, propaganda aracı olarak kullanılmalı ve önünden geçilmemeli” dedi.

Seçim Kurulu, AKP'nin yasaya aykırı afiş ve seçim araçlarına 'dur' dediİlginizi ÇekebilirSeçim Kurulu, AKP'nin yasaya aykırı afiş ve seçim araçlarına 'dur' dediMillet İttifakı afişlerinin üzerine Cumhur İttifakı'nın afişlerini astılarİlginizi ÇekebilirMillet İttifakı afişlerinin üzerine Cumhur İttifakı'nın afişlerini astılarAKP mitingi öncesi Millet İttifakı afişlerine saldırıİlginizi ÇekebilirAKP mitingi öncesi Millet İttifakı afişlerine saldırı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam