DOLAR 32,3803 -0.15%
EURO 34,6498 -0.5%
GBP 40,5522 -0.69%
ALTIN 2.392,55-1,73
BITCOIN 1959072-4,04%
Çocuk istismarı iddiası silahlı çatışmaya dönüştü, o anlar kamerada

Çocuk istismarı iddiası silahlı çatışmaya dönüştü, o anlar kamerada

Çocuk istismarı iddiası silahlı çatışmaya dönüştü, o anlar kamerada - Konya'da dün Ercüment Atçı'nın öldüğü akrabası Hasan Lorascan'ın da yaralandığı iki komşu arasındaki kavga sonrası gözaltına alınan, ilk ifadesinde silahı kendisinin kullandığını söyleyen Volkan Polat'ın (34) yalan ifade verdiği ortaya çıktı. Çevredekilerin cep telefonuyla çektiği görüntülerde, 2 kişiyi babası Sadık Polat'ın vurduğu tespit edildi.

ABONE OL
18 Nisan 2023 14:05
Çocuk istismarı iddiası silahlı çatışmaya dönüştü, o anlar kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Çocuk istismarı iddiası silahlı çatışmaya dönüştü, o anlar kamerada

Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Çakabey Caddesinde oturan Volkan Polat hakkında, bir süre önce komşusunun akrabası olan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Alınan sağlık raporlarında istismar bulgusuna rastlanmayınca savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Bu nedenle komşu olan Polat ve Atçı aileleri arasında husumet oluştu. İki aile, 3 ay önce de bu nedenle kavga etti.

Dün saat 17.00 sıralarında Ercüment Atçı, akrabası Hasan Lorascan ile otomobille giderken Volkan Polat ve babası Sadık Polat ile karşılaştı. Taraflar arasında yine tartışma çıktı. Tartışma sırasında Sadık Polat, evlerinin bahçesinden tabancayla, araçlarından inen Ercüment Atçı ve Hasan Lorascan’a ateş etti.

Ercüment Atçı başından, otomobilin arkasına saklanıp kendisini korumaya çalışan Hasan Lorascan da bacağından yaralandı. Çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ercüment Atçı, kurtarılamadı.

SİLAHI BABA KULLANMIŞ

Olayın ardından Sadık Polat ve oğlu Volkan Polat polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden Volkan Polat, ilk ifadesinde tabancayı kullanan kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Ancak baba ve oğulun parmak ve barut izi testlerinde silahı kullanan kişinin Sadık Polat olduğu tespit edildi.

Çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde de Sadık Polatın, evinin bahçe duvarının arkasından tabancayla Ercüment Atçı ve Hasan Lorascan’a peş peşe ateş ettiği görüldü.

BABASINI KORUMAYA ÇALIŞTI

Baba ve oğul, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolüne getirildiklerinde gazeteciler, Sadık Poplat’a ‘Neden öldürdün?’ diye sordu. Bu sırada oğlu Volkan Polat ‘Ben öldürdüm’ diye cevap vererek babasını korumaya çalıştı. (DHA)

İki kişinin öldüğü silahlı kavganın görüntüsü ortaya çıktıİlginizi Çekebilirİki kişinin öldüğü silahlı kavganın görüntüsü ortaya çıktı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam