DOLAR 32,3208 0.2%
EURO 35,0455 -0.28%
GBP 40,8877 -0.4%
ALTIN 2.308,231,36
BITCOIN 22883873,00%
CHP’li vekil paylaştı: Polis ‘Çok utandım ama bizler emir kuluyuz’ mesajı attı

CHP’li vekil paylaştı: Polis ‘Çok utandım ama bizler emir kuluyuz’ mesajı attı

CHP’li vekil paylaştı: Polis ‘Çok utandım ama bizler emir kuluyuz’ mesajı attı - CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yapılan provokasyonun ardından Erzurum’da görev yapan polislerin kendisine mesaj ilettiğini açıkladı. Murat Bakan, bir polisin; “Yaşananlardan bir polis olarak çok utandım ama bizler emir kuluyuz, başımızdaki vasıfsız yöneticilerin yüzünden biz memurlar da zan altında kalıyoruz” dediğini aktardı.

ABONE OL
7 Mayıs 2023 23:05
CHP’li vekil paylaştı: Polis ‘Çok utandım ama bizler emir kuluyuz’ mesajı attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP’li vekil paylaştı: Polis ‘Çok utandım ama bizler emir kuluyuz’ mesajı attı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğradı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Erzurum’da yaşanan provokasyona ilişkin polislerin kendisine gönderdiği mesajları Twitter hesabından bu akşam paylaştı. Bakan’ın açıklaması şöyle:

“VASIFSIZ YÖNETİCİLERİN YALAKALIĞI YÜZÜNDEN BİZLER ZAN ALTINDA KALMAYALIM”

* Erzurum’dan bir polis kardeşimin mesajını iletiyorum. ‘Sayın vekilim. Bugün Erzurum’da yaşananlardan bir polis olarak çok utandım ama bizler emir kuluyuz, başımızdaki vasıfsız yöneticilerin yüzünden biz memurlar da zan altında kalıyoruz. Parti olarak tepkinizi lütfen vasıfsız yöneticilerimize gösterin.

* Teşkilatta Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Bey’e karşı çok güzel bir tutum var. Vasıfsız yöneticilerin yalakalığı yüzünden bizler zan altında kalmayalım. Görevini layıkıyla yapan sadece devletin polisi olan arkadaşlarımız da küsmesin. Başarılar diliyorum. İnşallah her şey çok güzel olsun.’

* Bu provokasyonun sorumlusu Erdoğan, Bahçeli, Soylu, Belediye Başkanı, Vali, Emniyet Müdürü ve onların kontrolündekilerdir. Her şey çok güzel olacak. Sana söz değerli kardeşim. Buradan polis kardeşlerimi de uyarıyorum kimden gelirse gelsin kanunsuz emirlere uymayın, suça ortak olmayın.

“İKTİDARINIZDA, EMNİYETİ SİYASETTEN TEMİZLEYİNİZ”

Bakan’ın paylaştığı bir başka polisin mesajı ise şöyle:

* Biz sadece halkın memuru olmak istiyoruz. İktidarınızda, emniyeti siyasetten temizleyiniz vekilim. Çok yara aldık. Halkımız bizi parti gençlik kolu görüyor. Utanıyoruz. (ANKA)

İmamoğlu'na saldırı havadan görüntülendi: TOMA 6 dakika beklemişİlginizi Çekebilirİmamoğlu'na saldırı havadan görüntülendi: TOMA 6 dakika beklemişİmamoğlu'nun mitingine saldırı! İşte otobüste ve alanda yaşananlar…İlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun mitingine saldırı! İşte otobüste ve alanda yaşananlar…İmamoğlu'ndan Soylu'ya sert sözler: Utanmaz, iftiracı, yalancıİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan Soylu'ya sert sözler: Utanmaz, iftiracı, yalancı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster CHP Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu Emniyet Emniyet Müdürü Erzurum İBB istanbul izmir Murat Bakan Polis Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam