DOLAR 32,4393 0.24%
EURO 34,8524 0.14%
GBP 40,7574 0.4%
ALTIN 2.398,470,09
BITCOIN 19251863,25%
CHP’li Seçer’den sandık çağrısı  

CHP’li Seçer’den sandık çağrısı  

CHP’li Seçer’den sandık çağrısı   - CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adil bir seçimin en önemli şartının sandık güvenliği olduğunu belirterek, “Adil ve demokratik bir seçimin gerçekleşmesi, milletin oylarının gasp edilmemesi için oylarımıza sahip çıkalım” dedi.

ABONE OL
19 Nisan 2023 22:15
CHP’li Seçer’den sandık çağrısı  
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesaplarından bir video paylaşarak seçim güvenliği uyarısında bulundu, vatandaşları Türkiye Gönüllülerine katılmaya çağırdı.

“Demokrasi tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Özlemini duyduğumuz demokratik, adil, refahın hakça bölüşüldüğü Türkiye’ye kavuşmanın ilk adımını bu seçimde atacağız” diyen Seçer, şu ifadeleri kullandı:

“MİLLETİN OYLARININ GASP EDİLMEMESİ İÇİN…”

“Adil bir seçim olmasının en önemli şartı sandık güvenliğinin sağlanmasıdır. Millet iradesinin sandığa girdiği şekliyle çıkmasını sağlamak hepimizin ortak görevidir. Adil ve demokratik bir seçimin gerçekleşmesi, milletin oylarının gasp edilmemesi için oylarımıza sahip çıkalım. Sizler de Türkiye Gönüllülerine katılarak bu sürece katkı verebilirsiniz. Sana söz özlemini duyduğumuz Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız.”

 

CHP'li Vahap Seçer: Bazı illerde valiler sığınmacıları geri çevirdiİlginizi ÇekebilirCHP'li Vahap Seçer: Bazı illerde valiler sığınmacıları geri çevirdiVahap Seçer: Mersin ‘özel destek’ kapsamına alınmalı  İlginizi ÇekebilirVahap Seçer: Mersin ‘özel destek’ kapsamına alınmalı  

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam