DOLAR 32,4188 0.17%
EURO 34,8186 0.07%
GBP 40,7096 0.29%
ALTIN 2.397,560,05
BITCOIN 19240763,20%
CHP’li Salıcı, Sadullah Ergin eleştirilerine SÖZCÜ TV’de yanıt verdi

CHP’li Salıcı, Sadullah Ergin eleştirilerine SÖZCÜ TV’de yanıt verdi

CHP’li Salıcı, Sadullah Ergin eleştirilerine SÖZCÜ TV’de yanıt verdi - Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden aday gösterilmesine tepkiler sürüyor. Konuya ilişkin SÖZCÜ Televizyonu’na açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Bu sistem bizi bir araya gelmeye zorluyor. Biz de bunu soğukkanlı bir şekilde yürütüyoruz” dedi.

ABONE OL
11 Nisan 2023 23:05
CHP’li Salıcı, Sadullah Ergin eleştirilerine SÖZCÜ TV’de yanıt verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı; SÖZCÜ Televizyonu’nda, Başkent Kulisleri programında, SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve SÖZCÜ Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek’in canlı yayın konuğu oldu.

Salıcı, CHP’nin 14 Mayıs seçimleri için Sadullah Ergin’i Ankara 1’inci bölgeden aday göstermesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi, Ergin’in neden CHP listesinden aday gösterildiğini anlattı.

“GEREĞİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK”

Salıcı’nın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

* “Sayın Genel Başkan’ımız, ittifak partilerinin bir çatı altında girmesinin siyaseten de daha doğru olacağını, aynı zamanda da Türkiye’nin geniş kesimlerini kucaklayan bir siyaset ortaya koyacağını düşündü, ifade etti. Biz de bunun gereğini yerine getirmeye çalıştık.

“PARTİLERİN KENDİ VERMESİ GEREKEN BİR KARAR”

* Orada; ‘Saadet Partisi’nden şu arkadaş geliyor, DEVA Partisi’nden başka biri geliyor, Demokrat Parti’den şu isimler geliyor…’ Bunun tartışması bizim için doğru bir tartışma olmaz. Partilerin kendi vermeleri gereken bir karar.

“FİKİR ÜZERİNDEN GİDEN BİR SİYASET ORTAYA KOYUYORUZ”

* Bu meselelerde siyaseti isimler üzerinden giden, sadece isimlere endeksleyen bir siyaset haline getirirsek olayı kişilere bağlamış oluruz. Halbuki biz fikir üzerinden giden bir siyaset ortaya koyuyoruz.

“BU SİSTEM BİZİ BİR ARAYA GELMEYE ZORLUYOR”

* Biz birbirimize benzemeye çalışmıyoruz. Aynılaşmaya çalışmıyoruz. Farklılıklarımızı biliyoruz. Bu sistem bizi bir araya gelmeye zorluyor. Biz de bunu soğukkanlı bir şekilde yürütüyoruz.”

Kılıçdaroğlu, TikTok'ta açıkladı: Gençlere 3 vaatİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu, TikTok'ta açıkladı: Gençlere 3 vaat

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam