DOLAR 32,3892 0.2%
EURO 35,0708 -0.09%
GBP 41,0764 0.38%
ALTIN 2.325,110,26
BITCOIN 2261791-1,64%
CHP’den pankart resti

CHP’den pankart resti

CHP’den pankart resti - İstanbul’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterinin asıldığı tarihi surlara Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri de asıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Devleti yönetenler yasak olduğunu bile bile o posteri uyarmamıza rağmen indiremiyorlarsa eğer biz de asarız dedik ve astık' dedi.

ABONE OL
22 Nisan 2023 16:20
CHP’den pankart resti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, birkaç gün önce İstanbul’daki tarihi surlara Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin asıldığını açıklamış ve Twitter hesabından “Kanun tanımıyorlar, biliyoruz. Biz yine de teşhir edelim ve görevlileri görevlerini yapmaya davet edelim. Görevlerini yapmayan partizan kamu görevlilerine 14 Mayıs’tan sonra denk gelmeyeceksiniz nasıl olsa! Hazineye ait olan İstanbul Surlarına yasaya göre bunların açılması yasak! Elbette itirazlarımızı yapıyoruz, yapacağız. Yasaya uygun davranmazlarsa eğer ne yapacağımızı da biliyoruz! 31 Mart öncesinde de bu filmleri çok izlemiştik. Filmin sonunu hepimiz biliyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

“MÜTEKABİLİYET DENİYOR BUNA”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun posterinin de tarihi surlara asıldığını gösteren ve “Hımmm” notu yer alan bir video paylaşımını alıntılayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Bence de hımmm! Mütekabiliyet deniyor buna.. Devleti yönetenler yasak olduğunu bile bile o posteri uyarmamıza rağmen indiremiyorlarsa eğer (yasa indirmeyi emrediyor) biz de asarız dedik ve astık. (Birini indiremediler şimdi görevlerini yaparlar ve tamamını indirirler belki) Ya da kendileri bilir. Hodri meydan!” ANKA

Meral Akşener Erdoğan'a sordu: Böyle bir ülke olabilir mi?İlginizi ÇekebilirMeral Akşener Erdoğan'a sordu: Böyle bir ülke olabilir mi?

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP CHP Cumhurbaşkanı istanbul Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam