DOLAR 45,2179 0.04%
EURO 52,9372 0.07%
ALTIN 6.570,260,00
BITCOIN 36061811.58594%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Cezaevine gönderildiler

ABONE OL
19 Ocak 2017 09:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evrim KAMALI

Ercan Havaalanından KKTC’ye giriş yapmakta olan zanlılar Uğur Gença ve Can Güneş’in tasarruflarında uyuşturucu madde bulunması üzerine dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Mehmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram Ercan Havaalanından ülkemize 14 Ocak 2017 tarihinde, saat 20.30 sıralarında giriş yapmak isteyen zanlılar Uğur Gença ve Can Güneş’in üzerlerine Narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu, üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada, her birinin üzerinde 3’er gram toplamda 6 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis çavuşu Bayram mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların ülkemizde turist statüsünde olduklarını belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuklu yargılanacaklar

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemelerine emir verdi.

 

admin

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Video İzle