DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,7953 0.13%
GBP 40,3791 -0.57%
ALTIN 2.508,841,00
BITCOIN 20900871,26%
“Çeyrek finale kalmak istiyoruz”

“Çeyrek finale kalmak istiyoruz”

ABONE OL
8 Mart 2023 22:35
“Çeyrek finale kalmak istiyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Emre Belözoğlu, müsabakanın oynanacağı Ghelamco Arena'da düzenlenen basın toplantısında, sözlerine 8 Mart Dünya Kadınları Günü'nü kutlayarak başladı.

Gent ile yapacakları müsabakanın zor geçeceğini aktaran Belözoğlu, "Her iki takım için de zor bir maç olacak. Biz çok zorlu bir ligin temsilcisi olarak buraya geldik. Şu an 3 Türk takımı Avrupa'da mücadele ediyor. UEFA Konferans Ligi'nde de önemli takımları yenerek buraya geldik. Yarın iki taraf için de zorlu bir maç olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi ana hedeflerimizden birisi. Bu turu geçip, çeyrek finale kalmak istiyoruz." diye konuştu.

Kadrolarında birçok önemli futbolcunun olduğunu anlatan Belözoğlu, "Yarın bazılarını 90 dakika, bazılarını da sonradan oyuna alacağım. Yarın hepsine ihtiyacımız var. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Burada iki maç olduğunu düşünerek hareket edeceğiz. Skordan öte oyuna motiveyiz. Buradan mutlu skorla ayrılmak bizi evimizde güçlü kılacaktır. Unutulmaması gereken, bunun iki ayaklı bir maç olduğudur. Buna göre plan yaptık. Çeyrek finale ismimizi yazdırmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 "MESUT ÖZİL'İN 1-2 HAFTALIK TEDAVİ SÜRECİ OLACAK"

Emre Belözoğlu, yaşadığı bel rahatsızlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Mesut Özil'in durumuyla ilgili soruyu, "Mesut şimdi bizimle değil. Ne yazık ki kendisinin bir bel rahatsızlığı var. Son zamanlarda iyi antrenman yapamadı. Operasyondan sonra 1-2 hafta takımla çalıştı ama sonrasında bizimle olamadı. Şu anda gözüken 1-2 haftalık tedavi süreci olacak. Ondan sonrasına bakacağız." şeklinde yanıtladı.

Belözoğlu, yollarını ayırdıkları Junior Caiçara'nın Medipol Başakşehir'e büyük hizmetleri geçtiğini belirterek, "Kariyeri için bir karar vermesi gerekiyordu. Tendonunda sakatlığı olduğu için amaliyat olması lazımdı. Bu nedenle 6-7 ay futboldan uzak kalacak. Kendisinin önünü açmak istedik. Karşılıklı anlaşmayla sözleşmesini feshettik. Herhangi bir kırgınlık yok." ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam