DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20675321,11%
Çarşaf giyip kezzaplı saldırı düzenleyen saldırgan erkek çıktı

Çarşaf giyip kezzaplı saldırı düzenleyen saldırgan erkek çıktı

Çarşaf giyip kezzaplı saldırı düzenleyen saldırgan erkek çıktı - Konya'nın Selçuklu ilçesinde ayakkabı satışı yapan Selahaddin Ökçesiz'e (40) 1 hafta önce kezzaplı saldırı düzenlendiği belirlenen şüphelinin Mehmet Coşgun (51) olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
3 Temmuz 2023 12:20
Çarşaf giyip kezzaplı saldırı düzenleyen saldırgan erkek çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Olay, 26 Haziran tarihinde Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Eski Kunduracılar Sitesi’nde saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Sabah iş yerinin önünü süpüren Selahaddin Ökçesiz’e yanına yaklaşan çarşaflı bir kişi, elindeki plastik kabın içindeki kimyasal maddeyi yüzüne ve vücuduna fırlatarak hızla kaçtı.

YÜZÜ VE GÖĞÜS BÖLÜMÜ YANDI

Olayı gören çevredeki esnafların yardımıyla Ökçesiz, Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzü ve vücudunun göğüs bölümünde yanıklar oluşan Ökçesiz’in tedavisi devam ederken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin iş yerinin önünü süpüren Ökçesiz’in yanına giderek elindeki maddeyi fırlatarak hızla uzaklaştığı görülüyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, toplam 242 kamera kaydını 1650 saat boyunca inceledi. Kezzaplı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Mehmet Coşgun olduğu tespit edildi. Coşgun’un saldırıdan önce bölgeyi keşfederek umumi bir tuvalete girip sırt çantasıyla içeri girdiği, ardından çarşaf giyerek kadın kılığında tuvaletten çıktığı ve saldırıyı gerçekleştirdiği görüldü.

TUVALETTE DEĞİŞTİRDİ

Şüpheli, olay yerinden kaçarken arkasından gelen çevredekilerden sıyrılarak tekrar tuvalete girerek kıyafetlerini değiştirdi. Daha sonra toplu taşıma aracına binerek bölgeden uzaklaştı. Şüphelinin, Mehmet Coşgun ile uzun süredir alacak meselesi nedeniyle husumeti olduğu iddia edildi.

“PARAMI VERMEDİ”

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Mehmet Coşgun’u Hüyük ilçesinin Köşk Mahallesi’ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Coşgun’un emniyetteki ifadesinde, “Selahaddin ile birlikte ticaret yaptık. Kalan paramı vermedi ve bana ve aileme küfür etti. Ben de kendimi küçük düşürülmüş gibi hissettim” dediği öğrenildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam