DOLAR 32,6030 0.39%
EURO 34,8152 0.22%
GBP 40,6090 0.03%
ALTIN 2.495,710,47
BITCOIN 21052375,03%
Çalışmadığı için tepki gösteren babasını öldürdü, yakalandı

Çalışmadığı için tepki gösteren babasını öldürdü, yakalandı

Çalışmadığı için tepki gösteren babasını öldürdü, yakalandı - Eyüpsultan'da Mertcan Aydın (25), iddiaya göre işe girip çalışmadığı için kendisine kızan babası Kenan Aydın'ı (49) bıçaklayarak öldürdü. Bir süredir babasıyla aynı nedenle kavga ettiği ve daha önce de babasını yaralamaya çalıştığı öğrenilen Mertcan Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
21 Mart 2023 15:40
Çalışmadığı için tepki gösteren babasını öldürdü, yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Çalışmadığı için tepki gösteren babasını öldürdü, yakalandı

Eyüpsultan, Nişanca Mahallesi’nde Mertcan Aydın, iddiaya göre tartıştığı babası Kenan Aydın’ı dün bıçaklayarak öldürdü. Mertcan Aydın, olay yerinden kaçarken, çevredekiler baba Kenan Aydın’ı hastaneye kaldırdı.

Kenan Aydın hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, kaçan Mertcan Aydın’ın Fatih’te olduğunu tespit etti. Şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelinin daha önce de babasıyla tartışarak yaralamaya çalıştığı, olay günü de kendisine “Neden bir işe girip çalışmıyorsun” diyen babasını bıçakladığı öğrenildi. Emniyetteki ifadesinde olay anını hatırlamadığını söyleyen şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüphelinin özel bir üniversitenin grafik tasarım bölümünde eğitim görürken, 1. sınıfta okulu bıraktığı belirtildi.  (DHA)

Annesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü, cezası belli olduİlginizi ÇekebilirAnnesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü, cezası belli olduOğlunun kavga ettiği çocuğun babasını öldürdüİlginizi ÇekebilirOğlunun kavga ettiği çocuğun babasını öldürdü

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam