DOLAR 45,0696 0.04%
EURO 53,0427 0.25%
ALTIN 6.639,23-0,24
BITCOIN 3435393-1.11429%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Bu görüntü az önce çekildi! Göz gözü görmüyor

Bu görüntü az önce çekildi! Göz gözü görmüyor

ABONE OL
20 Nisan 2026 11:42
Bu görüntü az önce çekildi! Göz gözü görmüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bitlis ile Van arasında yer alan yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. Nisan ayında yağan kar, hazırlıksız yakalanan sürücülere zor anlar yaşattı.

Bitlis’in Hizan ilçesi ile Van’ın Bahçesaray ilçesini birbirine bağlayan kara yolunda yoğun kar yağışı ve tipi ulaşımı olumsuz etkiledi. Bazı sürücüler yolda kalırken, bölgede ilerlemek güçleşti.

BAHÇESARAY YOLU HALA KAPALI

Öte yandan Van-Bahçesaray yolunun 27 Aralık 2025’te kar yağışı ve çığ nedeniyle ulaşıma kapandığı, bu nedenle vatandaşların alternatif olarak Hizan üzerinden daha uzun ve zorlu bir güzergahı kullanmak zorunda kaldığı öğrenildi.

KIŞ ŞARTLARI GERİ DÖNDÜ

Nisan ayına rağmen yüksek kesimlerde kış şartlarının devam etmesi dikkat çekti. Bölgede etkisini artıran kar yağışı ve tipi, sürücüler için risk oluşturmaya devam ediyor.

GündemYaşamSon Dakika-yenibakış gazetesi-kktc son dakika

yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle