DOLAR 32,1709 -0.15%
EURO 35,1363 0.26%
GBP 41,2241 0.05%
ALTIN 2.517,850,70
BITCOIN 2159861-0,28%

Bilim Adamı Müsteşar Yeldener Okumadan İmzalıyor

ABONE OL
18 Mart 2015 09:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlı Hasan Taçoy’un “Bilim adamı” Müsteşarı Suat Yeldener, nereye imza attığını bilmiyor 

Taçoy ve Yeldener şimdi de, Call Center’e verilen 3 haneli numaraların eski Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı döneminde atıldığı iddia etti  

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlı Hasan Taçoy’un “Bilim Adamı” Müsteşarı Suat Yeldener, nereye imza attığını bilmiyor.  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ve Bakanlık Müsteşarı Suat Yeldener, Gifa Holding Call Center’e tahsis edilen 3 haneli numaralarla ilgili suçu başkalarına atamaya çalışıyor. Taçoy ve Yeldener şimdi de, Call Center’e verilen 3 haneli numaraların eski Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı döneminde atıldığı iddia etti.  Bakan Taçoy ve Müsteşar Yeldener’in “İsimsiz imza”, “İmzayı kimin attığı araştırılıyor” şeklindeki gerçekleri yansıtmayan açıklamalarının ardından şimdi de imzanın kendi dönemlerinde atılmadığı iddiasını ortaya koydular. Gifa Holding Call Center’e tahsis edilen 3 haneli numaraların Bakan Taçoy ve Müsteşar Yeldener’in imzalarıyla tahsis edildiği ve Müsteşar Yeldener’in özür yazısıyla iptal edildiği Yeni Bakış’ta belgelerle  yayınlamasının ardından, her iki makamın da yaptığı açıklamalar “Nereye imza attıklarına bakmıyorlar mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Gerçekleri kamuoyuna açıklayın

Call Center, faaliyete geçmesi için 3 ay önce başlatılan süreçte, ilgili bakanlık ve Telefon Dairesi’nden alınan izinler sonucunda hayata geçti. Call Center’e verilen izinler yine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından keyfi bir kararla iptal edildi. 3 ay önce   Hasan Taçoy bakan ve Yeldener ise yine müsteşardı. Yeni Bakış Gazetesi olarak, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ve Bakanlık Müsteşarı Suat Yeldener’in gerçekleri ortaya koymalarını talep ederken, Müsteşar Yeldener’in Gifa Holding Call Center’e kendi imzasıyla gönderdiği “Yanlışlık yaptık” yazısını yeniden yayınlıyoruz.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam