DOLAR 32,3215 -0.62%
EURO 34,6935 -0.46%
GBP 40,5063 -0.65%
ALTIN 2.413,98-0,35
BITCOIN 1876040-3,48%

Ben değil biz olmak önemli

ABONE OL
15 Aralık 2016 11:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Mehmet Öksüzoğulları

İki karşılaşmada verilmeyen net penaltı kararları karşılaşmaların skorunu etkilerken dördüncü hakemlerin teknik adamlara arkadaşlarını zorda bırakacak söylemleri hakemlik camiasına zarar veren davranışlar olmuştur. Hakem ne kadar yanlış karar verirse versin ancak arkadaşınızı satman çok yanlıştır. Unutmayın hakemin dostu hakemdir ”Ben Değil Biz Olmak”  önemlidir. Bu davranışlar  hakem camiasında var olan huzursuzluğun daha’da artmaya devam etmesine neden olmaktadır.

Kerem  Eran  : Gaü.Çetinkaya – Yenicami

Haftanın belkide ilk devrenin önemli karşılaşması olan Lefkoşa derbisinde düdük çalan başarılı hakemi Kerem Eran genel olarak başarılı bir karşılaşma yönetti. Bazı posizyonlarda sarı kartını kullanmaması tek hatası olurken Yenicami  lehine verdiği penaltı doğru karardı. Bu zorlu derbiyi başarılı bir şekilde tamamlayan kerem hoca istikrarlı çıkışını devam ettirdi.

Hakan  Muhtaroğlu : MTG-Binatlı

İki renktaşın ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi olan bu karşılaşmada Hakan Muhtaroğlu posizyonlara yakın olması ile doğru kararlar verirken 17. dakikada MTG. Mike ile kazandığı golde ofsayt kararı doğru bir karardı.

Serhan  Şimşek : Cihangir – Tol.

Son haftaların çıkışta olan ve zirveyi zorlayan bu önemli karşılaşmada 8. dakikada gelişen TOL. atağında Emekan’ın ortasında Cihangir ceza alanı içerisinde Burak’ın elle müdahalesi’ne Serhan Şimşek’in devam kararı bu karşılaşmada en çok konuşulan posizyon olurken karşılaşma boyu TOL. tribünlerinde hakeme yapılan ağır küfürler sonrası bazı seyirciler ile polis arasında tartışma yaşanmasına sebeb olmuştur.

Karşılaşma sonrası TOL. teknik direktörü Mehmet Bolkan hocanın yaptığı açıklamalar akıllarda soru işareti bırakan açıklamalar olmuştur. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Hasan Eriş her iki yedek kulübesinden Serhan hocaya yapılan itirazlara hareketlere duyarsız kalması pek hoş değildi. Bir sakatlık posizyonunda ilk yardımcıların dışında TOL. yedek kalecisi Cenk’in sahaya girmesine müsaade etmesi başka bir yanlışı olurken karşılaşma boyunca ayni futbolcunun  yedek kulübesinden çıkarak yanına gidip sohbet etmesi güzel bir görüntü değildi.

 Serdar  Bilgimer : Lefke – G. Birliği

Geçen hafta aldığı ağır mağlubiyet sonrası teknik heyet değişikliği yapan Lefke kendisi gibi istediği sonuçları alamayan G.Birliğini konuk ettiği karşılaşmada son haftaların başarılı hakemi Serdar Bilgimer  karşılaşma boyunca doğru kararlar verirken 82. dakikada Lefke lehine verdiği penaltı ne kadar doğru ise son dakikada Lefke futbolcusu Armstrong’un ceza alanı içerisinde elle oynamasına devam kararı iyi yönettiği müsabakaya gölge düşüren bir karar olmuştur. Bu karşılaşmada dördüncü hakemin davranışları ne derece doğru olduğu ayrı bir tartışma konusu olmuştur.

Timur  Ercan Bodi : K.Kaymaklı – Dumlupınar

Alt sıralardan kurtulup orta sıralara tırmanma mücadelesi olan karşılaşmada Timur Ercan genel olarak iyi bir müsabaka yönetti. Posizyonlara yakın olması ile doğru kararlar verirken yardımcı hakemleride doğru tesbitler yaparak doğru kararlar vererek başarılı bir karşılaşma yönettiler.

Mehmet  Sezener : Mormenekşe – Değirmenlik

Ligin alt sırasını ilgilendiren ve altı puan değerinde olan bu karşılaşmada Mehmet Sezener çok kritik posizyonlarda doğru kararlar verirken 55. dakikada gelişen Mormenekşe atağında Ali Bayır’ın yerde kaldığı posizyona devam kararı ve posizyonun devamında Değirmenlik takımının ikinci golü bulduğu posizyonda Mormenekşe futbolcusuna sarı kartını çıkardığı posizyonda bu futbolcunun hakemin eline vurmasına kart göstermemesi çok yanlış bir karardı. Verdiği karar ne isterse olsun bir futbolcunun hakeme vurması kesin kırmızı karttır. Korkunun ecele faydası yoktur Mehmet hocam.

Fehim  Dayı : BÜY. – G.Gücü

Alt sıraları ilgilendiren bir başka karşılaşma olan bu önemli maçta başarılı hakemimiz Fehim Dayı posizyonlara yakın olması ve futbolcularla kurduğu iyi diyaloğ ile başarılı bir karşılaşma yönetti.

Ali  Özer : DTB. – Yalova

Haftanın kapanış maçında mücadele eden ve zirveye ortak olmak isteyen iki renktaş ekibin mücadelesinde düdük çalan Ali Özer genel olarak başarılı bir müsabaka yönetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam