DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20695190,49%
Belediyeden Ankaralılara uyarı: Akşam saatlerine dikkat

Belediyeden Ankaralılara uyarı: Akşam saatlerine dikkat

Belediyeden Ankaralılara uyarı: Akşam saatlerine dikkat - Yurdun büyük kısmı yeniden yağışlı hava dalgasının etkisi altına girdi. Dün fırtına ve kuvvetli rüzgarın etkili olduğu Ankara için Meteoroloji'den kuvvetli sağanak yağışı uyarısı geldi. Uyarıyı vatandaşlara duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi de dikkatli olunması çağrısında bulundu. 

ABONE OL
18 Mayıs 2023 15:45
Belediyeden Ankaralılara uyarı: Akşam saatlerine dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Belediyeden Ankaralılara uyarı: Akşam saatlerine dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre, yurtta etkisini gösteren sağanak yağış bir süre daha devam edecek.

Yerel olarak kuvvetini artıran yağışlar yer yer dolu ve su baskınlarına neden olabilir. Yağışların önümüzdeki hafta ortasında etkisini yitirmesi bekleniyor.

1 İLÇE İÇİN UYARI

Dün kuvvetli fırtınanın etkili olduğu, çatıların uçtuğu ve ağaçların devrildiği Ankara içinde Büyükşehir Belediye’sinden önemli bir uyarı geldi.

12 ilçe için yapılan uyarı da şu ifadelere yer verildi:

Akşam saatlerinden itibaren Nallıhan, Çubuk, Beypazarı, Güdül, Ayaş, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kahramankazan, Kalecik, Sincan, Etimesgut ve Çankaya ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve buna bağlı olarak su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm birimleriyle teyakkuz halinde olup, vatandaşlarınızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karışı tedbirli olmasını rica ederiz…

Ankara'da 'uçan koltuk' sosyal medyada gündem olmuştu: Sahibi aranıyorİlginizi ÇekebilirAnkara'da 'uçan koltuk' sosyal medyada gündem olmuştu: Sahibi aranıyorAnkara'da yürekler ağza geldi! Uçan koltuğu görenler şoke olduİlginizi ÇekebilirAnkara'da yürekler ağza geldi! Uçan koltuğu görenler şoke oldu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam