DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20732960,65%

“Belediye evime giden yolu kapattı”

ABONE OL
6 Haziran 2018 09:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Serdarlı Köyü’nde benzin istasyonunun yanındaki evde ikamet eden Timuçin Serdarlılı, Serdarlı Belediye Başkanı’nın komşusundan oy almak için kendisinin evine giden yolu kapattığını öne sürdü.

Yeni Bakış

Serdarlı’da sakin Timuçin Serdarlılı, evine giden yolun Serdarlı Belediye Başkanı tarafından oy uğruna kapatıldığını iddia etti.

 Osmanlı zamanından kalma olan ve evinin arkasında bulunan yolun, komşusunun traktörünü park etmesi için Belediye Başkanı tarafından kapatıldığını belirten Serdarlılı, belediyeye yolun açılması için talepte bulunduğu zaman kendisine burasının yol olmadığı yanıtının verildiğini söyledi. 

“Belediyeye ait olan bir yolu bir başkan istediği zaman kapatabilir mi?”

Serdarlılı, evinin önünün anayol olduğunu, evine giriş için bu arka yolu kullandığını ifade ederek, durumu Mağusa Kaymakamlığı’na ilettiğini kaydetti. Timuçin Serdarlılı, Mağusa Kaymakam Muavininin gelip yolu yerinde incelediğini, burasının yol olduğunu, belediyenin kaldırım taşlarıyla kapattığı yolu açması gerektiğini söylediğini belirterek, söz konusu yolun belediyeye ait olmasından dolayı kaymakamlığın bir şey yapamadığını söyledi. Serdarlılı, “Belediyeye ait olan bir yolu bir başkan istediği zaman kapatabilir mi?” diye sordu. 

“Başkan oy uğruna yol kapattı”

Serdarlılı, en sonunda polisi aradığını ve belediyeden şikayetçi olduğunu belirterek, belediye başkanının kaymakamlıktan yazılı emir istediğinin ortaya çıktığını söyledi. Kaymakamlığın böyle bir yazı veremeyeceğini bilen Belediye Başkanının yerel seçime kadar konuyu oyaladığını belirten Serdarlılı, “mağdur olduk. Evimize giremez olduk. Komşum traktörünü park edebilsin diye başkan oy uğruna yolu kapattı” diye konuştu. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam