DOLAR 32,5648 0.15%
EURO 34,8987 0.66%
GBP 40,5688 1.02%
ALTIN 2.430,04-0,10
BITCOIN 21734961,38%
BEDAŞ, iftar ve sahur saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapmayacak

BEDAŞ, iftar ve sahur saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapmayacak

BEDAŞ, iftar ve sahur saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapmayacak - Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurda tüketicilerin enerji sıkıntısı yaşamaması için Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 16.00 ile 09.00 arasındaki zaman dilimindeki planlı elektrik kesintilerini iptal ettiğini açıkladı. Firma, arife günü ile 20-23 Nisan tarihlerinde kutlanacak Ramazan Bayramında da yine planlı bakım ve onarım çalışmasına gitmeyecek.

ABONE OL
21 Mart 2023 12:30
BEDAŞ, iftar ve sahur saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

BEDAŞ, iftar ve sahur saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapmayacak

İstanbul Avrupa Yakasında her geçen gün artan elektrik ihtiyacını, kaliteli, verimli ve kesintisiz bir şekilde karşılamayı hedefleyen BEDAŞ, bu yıl 23 Mart Perşembe günü başlayacak ramazanda, tüketicilerin enerji sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarında düzenlemeye gitti. Ramazan ayından önce enerji ihtiyacının daha yoğun olduğu ilçelerde bakım ve onarım çalışmalarına öncelik veren BEDAŞ, yatırım ve bakım kaynaklı planlı çalışmaların saatlerinde değişiklik yaptı. BEDAŞ, acil müdahale gerektiren durumlar hariç olmak üzere planlı çalışmaları gündüz saatlerinde gerçekleştirecek. Bu arada Ramazanda gün içinde yapılması zaruri olan planlı çalışmalarda da sürenin minimum düzeyde tutulmasına gayret edilecek.

RAMAZAN BAYRAMINDA DA PLANLI ÇALIŞMA YOK

BEDAŞtan yapılan açıklamada, İstanbul Avrupa Yakasında 5,3 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti verirken en büyük önceliğin yüksek müşteri memnuniyeti olduğuna işaret edilerek, şöyle denildi:

Sahada ve operasyon merkezinde görevli çalışanımız 7/24 esaslı olarak yük akışlarını izleyip kesintilere en kısa sürede müdahale ederken düzenli bakım çalışmaları ile yaşanabilecek olası kesintilerin de önüne geçiliyor. Ramazan ayı boyunca da mevcut saha ve operasyon merkezi çalışma düzenimiz üç vardiya düzeninde gerçekleştirilecek. Her resmi tatilde olduğu gibi Ramazan Bayramında da planlı çalışmalara ara verilecek olup, bayramın sona ermesi ile birlikte çalışmalarımıza devam edilecek. İstanbul Avrupa Yakasında yer alan 15 İşletme Müdürlüğü ve 23 Arıza Onarım Bakım (AOB) biriminin yer aldığı lokasyonlarda konuşlanan saha ekiplerimiz, meydana gelen kesintilere en kısa sürede müdahale ederek abonelerimizin Ramazan boyunca ve bayramda enerji ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamamasına destek verecek.

TÜKETİCİLERİMİZİN MAĞDURİYET YAŞAMAMASI TEMEL HEDEFİMİZ

BEDAŞın açıklamasında dağıtım şirketlerinin arıza halleri dışında elektrik dağıtım şebekesinde yapılması planlanan yatırım, bakım-onarım çalışmaları ve yeni abonelik bağlantıları sırasında aboneleri önceden bilgilendirerek çalışmalara başlandığı anımsatılarak şu bilgilere yer verildi:

Enerji arzının güvenli, kesintisiz ve kaliteli olarak yapılabilmesi, bu sırada çalışmaların ekiplerin ve vatandaşların can ve mal güvenliğine zarar vermeyecek şekilde gerçekleştirilmesi için planlı bakım ve onarım çalışmaları zaruri olarak gündeme geliyor. Bu süreçte tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması en temel hedef ve prensiplerimiz arasında yer alıyor. Bu nedenle elektrik kesintisi gerektiren çalışmalarımızı, dağıtım şebekesindeki kullanıcılara etkisinin asgari düzeyde kalacağı saatlerde gerçekleştiriyoruz. Bu yaklaşımla Ramazan ayında da tüketicilerimizin iftar ve sahur arasındaki döneminde enerji ile ilgili sıkıntı yaşamaması için planlı bakım onarım çalışmalarını gündüz 09:00 ile öğleden 16:00 saatleri arasındaki 7 saatlik zaman diliminde yapmaya karar verdik. Hedefimiz Ramazan ayının tamamında zorunlu olmadıkça planlı bakım ve onarım çalışmalarına gitmemek. DHA

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam