DOLAR 32,3851 -0.12%
EURO 34,7472 -0.19%
GBP 40,6455 -0.44%
ALTIN 2.407,25-1,12
BITCOIN 2005354-0,56%
Bayramda hangi otoyol, köprüler ücretsiz mi, ücretsiz geçiş ne zaman bitiyor?

Bayramda hangi otoyol, köprüler ücretsiz mi, ücretsiz geçiş ne zaman bitiyor?

Bayramda hangi otoyol, köprüler ücretsiz mi, ücretsiz geçiş ne zaman bitiyor? - Kurban bayramında ücretsiz olarak geçilebilecek köprü ve otoyollar geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’dan, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00’ye kadar yap-işlet-devlet projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

ABONE OL
30 Haziran 2023 09:15
Bayramda hangi otoyol, köprüler ücretsiz mi, ücretsiz geçiş ne zaman bitiyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak geçilebilecek köprü ve otoyollardan geçilebiliyor. Ücretsiz yollar ve köprüler içerisinde yap İşlet Devret modeliyle yapılan otoyol ve köprüler yer almıyor.

OTOYOLLAR VE KÖPRÜLERDEN ÜCRETSİZ GEÇİŞ NE ZAMAN BİTİYOR?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre; Kurban Bayramı tatili nedeniyle 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’dan, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00’ye kadar yap-işlet-devlet projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

İSTANBUL’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ınız sayesinde entegrasyona dahil tüm ulaşım araçlarından bayramda ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz!

Kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ınız ile aktarma indirimi, iade ve resmî tatillerde de ücretsiz ulaşım hakkınızı koruyabilirsiniz.

ANKARA’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı süresince Başkentte;“Toplu Ulaşım Ücretsiz.”

* Otobüs* Metro* ANKARAY* Teleferik

28 Haziran / 1 Temmuz

İZMİR’DE ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir’de ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro ve Tramvay işletmeleri, İZTAŞIT araçları ile TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN, 4 günlük Kurban Bayramı’nda ücretsiz hizmet verecek. ESHOT, kabristanlara özel seferler de yapacak.

GAYRETTEPE METROSU ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı’nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücret alınmayacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 28 Haziran Çarşamba saat 00.00’dan (salı gününü çarşambaya bağlayan gece) başlayarak 1 Temmuz Cumartesi gün sonuna kadar Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanılacak. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam