DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046686-2,61%
Başman iş dünyasının Meclis’te sesi olmaya aday

Başman iş dünyasının Meclis’te sesi olmaya aday

ABONE OL
16 Haziran 2023 10:40
Başman iş dünyasının Meclis’te sesi olmaya aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili adayı Ali Başman, seçim gezileri kapsamında Genç iş Adamları Derneği (GİAD), İş İnsanları Derneği (İŞAD) ve Hızlı Tüketim Ürünleri Tedarikcileri Derneği'ni (TUTDER) ziyaret etti.

GİAD ziyaretinde konuşan Ali Başman, ülkenin güçlü potansiyeli gençlerin önünü açmanın asli görevleri olduğunu vurguladı. Güncelliği, inovasyonu yakalamış genç iş insanlarına sahip olduklarına işaret eden Başman, genç yaşta iş hayatına atılmış ve kurumsallığı başarabilmiş bir şirketin yöneticisi olarak, gençler için tüm deneyimlerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti.

Başman ikinci durağı olan İŞAD ziyaretinde yaptığı konuşmada ise, iş dünyasının ne istediğini, yıllarca ortaya koyduğu ayakta durma çabasına tanıklık etmediğini, doğrudan kendisinin bunu içselleştirip yaşadığını aktardı. Ali Başman, seçilmesiyle iş dünyasının Meclis'te sesi olmaya çalışacağını kaydetti.

TUTDER ziyaretinde de açıklamalarda bulunan Ali Başman, şunları kaydetti:

"Değerli dostlar, her gittiğimiz yer, evimiz gibi… Ekonomik örgütlerimizin yakın ilgisi, bizden beklentileri beni hem mutlu ediyor, hem motive ediyor, hem de sorumlu hissettiriyor. Ben sizi biliyorum siz de beni… Siz ayakta durursanız, ekonomi atakta durur düşüncesini hiç unutmadan, ülke gerçeklerini, güncel ekonomik gerçeklerle birleştireceğiz ve gücümüzü birlikte artıracağız. Desteğiniz önemlidir, kıymetlidir. 25 Haziran’da Meclis'e, ekonomik yaşamın siyasi karar alma süreçlerine gelin birlikte katkı koyalım."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam