DOLAR 32,5318 -0.06%
EURO 34,7936 -0.22%
GBP 40,4526 -0.17%
ALTIN 2.424,67-0,21
BITCOIN 21664180,46%
Baldızı yerine başka kadını vurdu… Tahliye edildi

Baldızı yerine başka kadını vurdu… Tahliye edildi

Baldızı yerine başka kadını vurdu… Tahliye edildi - Bağcılar'da 2020 yılının Ekim ayında baldızının arkasından silahla ateş ederken balkonda çamaşır asan Hatice Yakupoğlu'nu başından vurarak yaralayan Murat İşçi'ye iki ayrı suçtan toplam 6 yıl hapis cezası verildi. 

ABONE OL
10 Mart 2023 10:45
Baldızı yerine başka kadını vurdu… Tahliye edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Baldızı yerine başka kadını vurdu… Tahliye edildi

Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Murat İşçi bulunduğu cezaevinden getirilirken, taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu. Duruşmada bilirkişi raporu okundu.

Rapora göre olayda yaralanan Hatice Yakupoğlu’na isabet eden mermi çekirdeğinin insan vücudunda ağır yaralanma, uzuv kaybı ve ölüme sebebiyet verebilecek derecede olduğu belirtildi.

Ayrıca, Yakupoğlu’nun çamaşır asmak için balkonda bulunduğu anda, mermi çekirdeğinin kendisine isabet ettiği kanaatine varıldı.

Olay sırasında hedef gözeterek ateş etmediğini belirten Murat İşçi, “Şikayetçiyi tanımam. Ne için ateş edeyim. Tahliyemi istiyorum” dedi.

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, İşçi’nin ‘Silahla tehdit’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar ‘Olası kastla yaralama’ suçundan ise 1,5 yıldan 6 yıla kadar hapsini talep etti.

EŞİNİ YARALAYAN SANIK TAHLİYE EDİLİNCE KARARA İSYAN ETTİ

Mahkeme heyeti Murat İşçi’nin Filiz K.’ya karşı ‘Silahla tehdit’ suçundan 3 yıl, Hatice Yakupoğlu’na karşı ‘Olası kast ile yaralama’ suçundan da 3 yıl hapis cezası almasına karar verdi. Dosyanın istinafta geçireceği süre de gözetilerek sanığın tahliyesine hükmedildi.

Duruşmaya izleyici olarak katılan Hatice Yakupoğlu’nun eşi Murat Yakupoğlu salonun kapısının önünde “Benim için adalet bitmiştir. Bizim canımız yandı. Mermi hala eşimin beyninde… Eşimin hayatı bitti. Adam tahliye edildi” diye karara isyan etti.

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın düzenlediği iddianamede Murat İşçi’nin “Kasten öldürmeye teşebbüs” ve “Olası kastla öldürmeye teşebbüs” suçlarından 13 yıl 6 aydan 25 yıla kadar hapsi istendi.

Sağlık çalışanlarına sopalarla saldıran 3 sanığa tahliye İlginizi ÇekebilirSağlık çalışanlarına sopalarla saldıran 3 sanığa tahliye 

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam