DOLAR 32,4854 -0.18%
EURO 34,9622 0.32%
GBP 40,7877 0.47%
ALTIN 2.496,30-0,01
BITCOIN 2063475-4,37%
Bakan Akar’dan CHP ve İYİ Parti’ye ziyaret

Bakan Akar’dan CHP ve İYİ Parti’ye ziyaret

Bakan Akar’dan CHP ve İYİ Parti’ye ziyaret - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP ve İYİ Parti Kayseri il başkanlıklarını ziyaret etti.

ABONE OL
15 Nisan 2023 17:25
Bakan Akar’dan CHP ve İYİ Parti’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bakan Akar’dan CHP ve İYİ Parti’ye ziyaret

AKP’nin Kayseri milletvekili adayı olan Akar, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti İl Başkanlığına geldi.

İl Başkanı Tansu Şener, Akar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Bizlere şeref verdiniz, ayaklarınıza sağlık.” dedi. Seçim sürecinde başarı dileklerini ileten Şener, “Tüm seçim sürecinin birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik içinde geçeceğine inancımız tamdır.” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRECEK”

Akar da vatana, millete hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek “Barış, huzur içinde kardeşlik duygularıyla ülkemize, milletimize ve Kayserimize biraz daha fazla hizmet yapabilmenin gayreti ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin milli birlik ve bütünlüğünün çok önemli olduğunu vurgulayan Akar, “Ülkemize yönelik tehditlere, risklere, tehlikelere karşı bir olmamız lazım. Bu bayrak bizim bayrağımız, Ankara bizim başkentimiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü esastır. Bunun için bugüne kadar yapılması gereken ne varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin de bizler gibi düşündüğünüze inanıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Bir tarafta depremin yaralarını sarmak için çalıştıklarını diğer tarafta terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini aktaran Akar, “En son teröristi etkisiz hale getirerek, yıllardan beri asil milletimizi, başına musallat olan terör belasından inşallah kurtaracağız. Güven, refah içinde 85 milyon vatandaşımızın bir ve beraber yaşaması için bize ne düşüyorsa üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için gayret gösteriyoruz.” dedi.

“KAYSERİ’NİN BİR GELENEĞİ VAR”

Daha sonra CHP Kayseri İl Başkanlığına geçen Akar’ı İl Başkanı Adil Demir ve il yönetimi karşıladı. Nazik ziyaretinden dolayı Akar’a teşekkür ettiğini dile getiren Demir, “Seçim sürecini barış, huzur içinde nihayete erdirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Demir ve diğer yetkililere teşekkür eden Akar, “Ülkemiz, milletimiz ve Kayseri için elimizden gelen ne ise bugüne kadar hep beraber yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Seçimleri, demokrasinin önemli bir süreci olarak nitelendiren Akar, “14 Mayıs’a kadar fikirlerimizi, görüşlerimizi vatandaşımızla paylaşacağız. Vatandaşımız tercihini yapacak, hepimiz ona saygı göstereceğiz” dedi.

Bir taraftan güvenliğin sağlanması diğer taraftan da hiçbir ayrım olmaksızın 85 milyonun rahatı, huzuru için çalıştıklarını belirten Akar, “Bunun için çalıştık, çalışacağız. Bu konuda tabii ki konuşacak, görüşecek, tartışacağız. Kayseri’nin zaten bir geleneği var, iç içe girmiş bir topluluk, ayrılık gayrılığımız yok. Seçim çalışmalarımızı da nezaket içinde götürecek inşallah kazasız belasız 15 Mayıs’a ulaşacağız.” açıklamasında bulundu. (AA)

Bakan Akar'ın montunun ve saatinin fiyatı dudak uçuklattıİlginizi ÇekebilirBakan Akar'ın montunun ve saatinin fiyatı dudak uçuklattıBakan Akar: Mehmetçiğin moral ve motivasyonunu bozmayınİlginizi ÇekebilirBakan Akar: Mehmetçiğin moral ve motivasyonunu bozmayın

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam