DOLAR 32,6045 0.34%
EURO 34,7202 -0.17%
GBP 40,4379 -0.44%
ALTIN 2.524,801,65
BITCOIN 1990198-0,66%
Bahçeli’nin mitingi öncesi MHP’lilerin Sinan Ateş telaşı

Bahçeli’nin mitingi öncesi MHP’lilerin Sinan Ateş telaşı

Bahçeli’nin mitingi öncesi MHP’lilerin Sinan Ateş telaşı - Kastamonu’da miting yapacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşma yapacağı alanda bulunan İYİ Parti il binasına Sinan Ateş pankartı asıldı. MHP’liler ise pankartı parti bayrağı ile kapattı. Daha sonra Saadet Partisi’ne asılan pankart bu kez çatıdan sarkıtılan bir bayrakla kapatıldı

ABONE OL
24 Nisan 2023 15:25
Bahçeli’nin mitingi öncesi MHP’lilerin Sinan Ateş telaşı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bahçeli’nin mitingi öncesi MHP’lilerin Sinan Ateş telaşı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu’da yapacağı miting öncesinde Cumhuriyet Meydanı parti bayraklarıyla süslendi.

Miting öncesinde meydanda bulunan İYİ Parti İl binasına ise “Sinan Ateş’in katillerinden hesap soracağız” yazan ve Ateş’in resminin bulunduğu pankart asıldı.

İYİ Parti İl Başkanlığı’na asılan pankart.

MHP PARTİ BAYRAĞI İŞE AFİŞİ KAPATTI

İYİ Parti ile aynı binada ve üst katta bulunan MHP İl Başkanlığı, mitinge saatler kala açılan Sinan Ateş pankartını astıkları dev parti bayrağı ile kapattı.

Bayrağın altında kalan ve görünmeyen pankart yerinden sökülerek yine aynı binada bulunan ve MHP’nin üst katındaki Saadet Partisi İl Başkanlığı’na asıldı.

Ancak MHP’liler başka bir bayrağı bu kez binanın çatısına asarak Sinan Ateş pankartını kapattı.

Saadet Partisi İl Başkanlığı’na asılan pankart.

BAHÇELİ’NİN HEDEFİNDE MİLLET İTTİFAKI VARDI

Pankar savaşının ardından alana gelen MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı’nda Kastamonululara seslendi.

Türkiye’nin 2018 yılından buyana pek çok felaketle mücadele ettiğini ifade eden Bahçeli, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a ve partisine oy istedi.  “Bugüne kadar her vaadimizi yaptık, her sözümüzü tuttuk, hiçbir insanımıza sırt çevirmedik, bundan sonra da çevirmeyeceğiz.” diyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü;

“Türkiye’nin önü açıktır, istikbal Türk milletinindir. 14 Mayıs’tan sonra eser ve hizmet siyaseti kesintiye uğramamalıdır. Ülkemiz bir yol kazasına mahkum olmamalıdır. Yazılan dış menşeli karanlık senaryoda figüranlığa talip olan zillet partilerine Kastamonu’dan çığ gibi bir tepki gelmelidir.

Şimdi siz söyleyiniz, şu sorularıma okkalı bir cevap veriniz: Sel ve su taşkınlarını istismar edenleri 14 Mayıs’ta şaşkına çevirecek misiniz?  Depremden siyasi rant düşü kuranlara haddini bildirecek misiniz? Nerede bu devlet diye maksatlı ve marazi soru soranlara dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz?

Bu evetlerin ilhamıyla iç ve dış kuşatmayı yaracağız. Bu evetlerin sayesinde sinsi tuzakları bozacağız. Bu evetlerle Türk ve Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştüreceğiz. Hep birlikte Türk milletiyiz, her şeyden önce de Türkiye’yiz.”

MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı’nda Kastamonululara seslendi.

Kılıçdaroğlu’nu etnik ve mezhep kışkırtıcılığı ile suçlayan Bahçeli şunları dile getirdi:

Zira sonunun yaklaştığını anlamış, düştüğü denizde provokasyon yılanına sarılmıştır.İç barış ve huzur ortamını tahrip etmeyi can simidi olarak görmüştür. Terörist Demirtaş’ı ve Soros’çu Kavala’yı serbest bırakacağını küstahça açıklamıştır.

PKK’yla müzakere ve mütareke Kılıçdaroğlu’nun gündemindedir. HDP’nin kayyum partisi Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu’yla yan yanadır. Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracağını, terörle mücadeleyi durduracağını, Türk askerini Irak ve Suriye’den çekeceğini açıklayan iç işgalcephesi Kılıçdaroğlu’yla emel ve eylem birlikteliği içindedir.

Zillet ittifakı İHA’lardan, SİHA’lardan, diğer yerli ve milli savunma sanayi ürünlerinden rahatsızdır. Diyorlar ki, 14 Mayıs’tan sonra ABD’yi tatmin edeceğiz, Rusya’ya da Türkiye’nin NATO üyesi olduğunu hatırlatacağız. Diyorlar ki, S-400 Hava Savunma Füze Sistemi’nin tehlikelerini bertaraf edeceğiz.”

MHP'li İsmail Özdemir ve danışmanları hakkında çarpıcı iddia: Önce ateş ettiler, sonra dövdülerİlginizi ÇekebilirMHP'li İsmail Özdemir ve danışmanları hakkında çarpıcı iddia: Önce ateş ettiler, sonra dövdülerMHP’li adayın valiye hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktıİlginizi ÇekebilirMHP’li adayın valiye hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam