DOLAR 32,4116 0.07%
EURO 34,5860 -0.08%
GBP 40,4994 -0.08%
ALTIN 2.383,710,17
BITCOIN 1932561-6,08%
Bahçeli yeni döneme sert başladı: Siyasi kadavra

Bahçeli yeni döneme sert başladı: Siyasi kadavra

Bahçeli yeni döneme sert başladı: Siyasi kadavra - Partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündemi değerlendiren MHP lideri Bahçeli'nin partisinin hederfinde CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı. Bahçeli, CHP liderinin 'bu iktidarın ahlaki, siyasi boşluğu vardır' sözlerine sert sözlerle yanıt verdi.

ABONE OL
3 Ekim 2023 10:20
Bahçeli yeni döneme sert başladı: Siyasi kadavra
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Ekim’de Genel Kurul çalışmalarına başlayan TBMM’de düzenlenen partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Konuşmasına Cumhuriyetin ilanının yüzüncü yılına atıfta buluna başlayan MHP lideri Bahçeli’nin konuşmasıdan satır başları:

* Türk Milleti önce Meclis açıp sonra devlet kurmayı başaran dünya üzerindeki ender milletlerden biridir.

* Gazi Meclisimizi kim yok sayıyorsa bir karanlık, bir kuraklık, bir çoraklık içindedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk harcı TBMM’de karılmıştır.

* Milli bir gururu 85 milyon Türk vatandaşı ile ortaklaşa paylaşacağız. 26 gün sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünü kutlayacağız. Türkiye bizim yer yüzü cennetimizdir.

* Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecek yüzü, mimar başıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kronik sorunlara neşter vurduk. Cumhur İttifakı’nın umut olduğunu gösterdik. MHP ve Cumhur İttifakı güçlüyse vatandaşımızın karnı tok, başı dik, alnı açıktır. MHP ve Cumhur İttifakı güçlü olduğu sürece demokrasi güvence altındadır.

* Türkiye’nin ne geçmişinde ne geleceğinde zillete yer yoktur. Dün ne söylemişsek bugün arkasındayız. Siyaseti dürüst, düzgün ve net bir şekilde yapmanın arayışından hiçbir zaman sapma göstermedik. İkinci el inançlara, ayağa düşmüş ezberlere, yıkıcı düşüncelere itibar etmemiz söz konusu değildir.

* Milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçiminde sağlam iradeyi destekledi. Türkiye Yüzyılı’nı sahiplenerek Sayın Erdoğan’ı yeniden devletin başı olarak görevlendirdi. İkinci 5 yıllık döneme de demokratik olgunlukla geçildi. Söz de karar da milletin.

* Kılıçdaroğlu’nun milletin seçimine gösterdiği tepki faşist dürtülerin sonucudur. Seçimi yapan Türk milletidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçen Türk milletidir, bunun neresinde çarpıklık var? Bunun neresinde ahlaki boşluk ve meşrutiyet sorunu vardır. Kaynağı nedir?

* ABD ve İngiltere’de FETÖ’cğülerle ittifak kurmak mı meşrutiyet, PKK ve HDP ile buluşmak mı meşrutiyet? Kavala’ya özgürlük istemek mi meşrutiyet? Anlatsın da bilelim. Neresi meşrudur da bize meşrutiyet ahkamı kesmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam