DOLAR 32,4131 0.13%
EURO 34,8949 0.05%
GBP 40,9126 0.4%
ALTIN 2.402,030,24
BITCOIN 19220212,15%
Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef aldı

Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef aldı

Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef aldı - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı. Bahçeli, 'Vatan ve millet düşmanları ile aynı karede poz veren, ittifak kuranların Türklüğün muhteşem geçmişinde örnekler vermesi sadece bir hezeyandır' dedi.

ABONE OL
7 Nisan 2023 19:35
Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programında konuştu.

“ÇARESİZLİK İÇİNDE ÇIKMAZ SOKAKLARA DÜŞEN BİR ÇARPIKLIKTIR”

Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan Bahçeli, şunları söyledi:

* “Meclis grup kürsüsünde çıldırmış gibi sağa sola mermi kovanı atmaları evvela demokrasiye saygısızlıktır. Ayrıca bağıra çağıra mermi fırlatma çaresizlik içinde çıkmaz sokaklara düşen bir çarpıklıktır.

* Vatan ve millet düşmanları ile aynı karede poz veren, ittifak kuranların Türklüğün muhteşem geçmişinde örnekler vermesi sadece bir hezeyandır.”

AKŞENER KURŞUNLARI FIRLATMIŞTI

Meral Akşener, 5 Nisan’da partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik saldırı sonrası başlayan tartışmalar üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenmişti.

“Recep Bey çıkmış benden özür bekliyormuş” diyen Akşener, “Utanmasan mermiye saldırdı diye parti binamızı tutuklayacaksın. Bir de senden özür dileyeceğim, öyle mi? Hadi oradan be hadi oradan! Çok beklersin!” demişti.

Elindeki kovanları yere fırlatan Akşener, partililere seslenerek “Tüm mermilere göğüs gerip; milletimize güneş olacaksınız! Söz mü?” ifadesini kullanmıştı.

Bahçeli'den İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisiİlginizi ÇekebilirBahçeli'den İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisiMeral Akşener kürsüde kurşunları fırlattı...İlginizi ÇekebilirMeral Akşener kürsüde kurşunları fırlattı…

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam