DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052765-1,63%
Babacan: İkinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz

Babacan: İkinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz

Babacan: İkinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Eskiden AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim; önümüzdeki seçim aslında referandum. Bir tarafta mevcut tablo, diğer tarafta yeni bir nefes var. Biz özgürlüğün, adaletin, zenginliğin tarafındayız. Birinci sandıkta Sayın Kılıçdaroğlu, ikinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz” dedi.

ABONE OL
19 Nisan 2023 19:30
Babacan: İkinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Babacan: İkinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugün Twitter hesabında seçimlere dair açıklama yaptı. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

“İNSANLAR ARTIK ‘ELİM BU YOKSULLUĞA GİTMİYOR’ DİYOR”

*Kendimi bildim bileli bazı mahallelerde ‘Elim altı oka gitmiyor, elim CHP’ye gitmiyor’ denirdi. Bu seçimde insanların tam da o mahallelerde ve pek çok evde kısık sesle ‘Elim AK Parti’ye gitmiyor. Elim ampule gitmiyor’ dediğini gayet iyi biliyorum. İnsanlar artık ‘Elim bu yoksulluğa, bu açlığa, bu zulme gitmiyor. Yolsuzluğa gitmiyor. Yüzde 100’ü aşan enflasyona gitmiyor’ diyor.

“SÖZÜNDEN DÖNEN ERDOĞAN’A…”

*Bir zamanlar AK Parti’ye oy vermiş kardeşlerimin eli, sınavı kazanan başarılı gençler torpilsiz işe giremezken, birilerinin haksız kazançla servetine servet katmasına gitmiyor. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, baskıya, zulme gitmiyor.

*İnsanların eli; sözünden dönen, etrafındaki çıkarcılara yakasını kaptırmış Sayın Erdoğan’a gitmiyor. Keçiören’deki mütevazı dairesinden taşınıp devasa bir külliye inşa eden bir zihniyete gitmiyor, gitmeyecek.

“DEVA İÇİN CHP DİYECEĞİZ”

*Eskiden AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim; Önümüzdeki seçim aslında referandum. Bir tarafta mevcut tablo, diğer tarafta yeni bir nefes var. Biz özgürlüğün, adaletin, zenginliğin tarafındayız.

*Birinci sandıkta Sayın Kılıçdaroğlu, ikinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz. Endişeye mahal yok. Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz. Biz buradayız. Seçimin şafağında sizleri de aramıza bekliyoruz. Bu büyük yürüyüşte hep beraber olacağız.”

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam