DOLAR 32,2942 0.06%
EURO 34,8114 -0.05%
GBP 40,6795 0.07%
ALTIN 2.411,740,12
BITCOIN 2050671-0,44%

Avon’ Da Dolandırıcılık Skandalı

ABONE OL
30 Ocak 2015 08:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Başman Kardeşler  bazı  bozuk  Avon ürünlerini  KKTC’ye getirerek halkın sağlığı ile oynuyor!

Ispanya oradan Türkiye’ye , Türkiye’den de KKTC’ye getirilen bazı, Avon ürünleri ne kadar sağlıklı!

Adını vermek istemeyen bir müşteri ve müşteri temsilcisinin gazetemizi arayarak yapmış olduğu şikayet üzerine bazı Avon ürünlerinin şikayet değerlendirilmesi yapıldı.

Bozuk krem ve ürünlerin dış kabı değitirilerek kampanyaya sokulması, kapağı bozuk parfüm şişelerinin değiştirilip içinin başka bir şişeye aktarılması,ve bu parfümün düşük fiyattan satılması, cilt ürünlerinde leke giderici kremlerin 3 aylık bir denemeden sonra lekenin giderileceği yönde yalan dolan ürün satışı ve insan sağlığı ile oynanması, neticelerinin cilt kanserine kadar yol açabileceğini iddia etti.

Yapılan şikayet doğrultusunda müşteri  bu cilt ürünlerini kullananların güzellik uzmanıyla buluşturulamaması ve çinden gelen ürünlerin adının değitirilip kutucuklara konulup Avon olarak satılması, deforme olunan ürünler kampanya diye elden çıkması ve bu arayan bayan daha önce Avon bünyesinde çalıştığını ve tazminatını alamayıp aylığınıda alamadığını ve hak etmediği gibi işine son verildiği  ve depoda hamamböceklerinin cirit attığını söyledi ve Avonun en büyük destekliyicisinin Belediye olduğunuda beyan etti.

Bu arayan kişi hassas cildlere sırf prim kazanılması için uygun olmayan ürünleri piyasada satmalarını teşvik edip müşteri temsilcisinin pirim almak için hassas cildlere bu ürünleri sattığınıda sözlerine ekledi. Şikayet ve uyarılarda bulundu ve içeride her cilde uygun yeterince uzmanlaşmış kadronun olmadığı ve  eğitim verilmediği, güzellik uzmanı olmadan kaba taslak anlatım yapıldığını ve ticari yönünden satış yapıldığını idda etti.

Bunların kanıtlanması gerekiyorsa buyursun yetkililer ve Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere depodan araştırma yapılarak incelensin elimde kanıtlarım var dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam