DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
GBP 41,0337 -0.05%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2152109-0,04%

Arkadaşların Desteğiyle Yola Çıktım

ABONE OL
1 Temmuz 2015 08:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Eniz ORAKCIOĞLU

UBP Milletvekili Ersin Tatar UBP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra Yeni Bakış’a adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, bunun demokratik bir zenginlik olduğunu düşündüğünü söyledi. Tatar, halkla bütünleşmiş, parti tabanıyla çok iyi diyalog kurabilen biri olduğunu da vurgulayarak, “Maliye Bakanlığı yapmış ve ekonomi ile maliye konularında uzmanlaşmış biri olarak önümüzdeki dönemde KKTC’de siyaseti ve UBP’yi de daha fazla canlandırarak, iktidar yürüyüşünde kendime bu göreve layık gördüm” dedi.

 

“Arkadaşlarımın desteği ile bu yola çıktım”

Tatar, tabandan adaylığı konusunda destek bulduğuna dikkat çekerek, “Tabandan kastım sadece Lefkoşa değil, bütün ilçelerde yaptığımız değerlendirmelerde böyle bir yolda başarılı olabileceğim imajı bende uyandı. Parti tabanı ve tavanı ile daha fazla iletişim ve diyaloğun daha farklı bir şekilde gerçekleşmesi durumunda Ulusal Birlik Partisi’nin daha da başarılı olabileceğine inanarak, arkadaşlarımın desteğiyle bu yola çıktım” şeklinde konuştu.

 

“Ortaya çıkmanın zamanı geldi”

Başkanlık yarışında başka adayların da mutlaka olacağını söyleyen Tatar, “Hepsine başarılar diliyorum. Bu yolda önemli olan demokrasinin çalışabilmesi ve herkesin kendi düşünce ve vizyonunu, hem parti tabanı hem de halkımızla paylaşılabilmesidir. Kurultay zamanı netice ne olursa olsun daha sonra partinin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için kol kola yürümek gerektiği düşüncesi ile bu yola çıkmış bulunuyorum. Dolayısıyla beni destekleyecek olan veya desteklemeyecek olan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Adaylığını ilk açıklayan kişi olarak, ortaya çıkma zamanının geldiğini düşündüğünü belirten Tatar, “Adaylığınızı açıkladığınız zaman insanlar değerlendirmek için vakit bulur” diye konuştu. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam