DOLAR 32,4006 0.09%
EURO 34,7753 -0.09%
GBP 40,6824 0.19%
ALTIN 2.395,22-0,05
BITCOIN 19372904,43%
Arıklı’dan Fly Kıbrıs yorumu: Bilet fiyatları düşecek

Arıklı’dan Fly Kıbrıs yorumu: Bilet fiyatları düşecek

ABONE OL
15 Nisan 2023 20:00
Arıklı’dan Fly Kıbrıs yorumu: Bilet fiyatları düşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Fly Kıbrıs Hava Yolları uçuşlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Arıklı, yaptığı açıklamada, “hedefimiz daha fazla özel şirketin KKTC’den uçmasıdır. İyi bir rekabet ortamı oluşması hem bilet fiyatlarını düşürecek hem de hava ulaşımındaki destinasyon seçeneğini ve hizmet kalitesini artıracak. Bu durumun vatandaşlarımıza olumlu yansımasının yanında, daha fazla yurt dışı noktadan turist ülkemize gelmiş olacak Fly Kıbrıs Hava Yolları bu konuda bir başlangıç ve çok güzel bir örnektir.” dedi.

Bakan Arıklı, Fly Kıbrıs Hava Yolları’nın zor koşullarda ülke ulaşımına ve turizmine katkı koymak için kurulduğunu, bu konuda elini taşın altına koyan iş insanlarına teşekkür etti.

İLK UÇUŞ YARIN

Fly Kıbrıs Hava Yolları ilk uçuşunu 16 Nisan Pazar sabahı İstanbul – Ercan destinasyonunda gerçekleştirecek.

“Kıbrıs artık her yere daha yakın!” sloganıyla sloganıyla yola çıkan Fly Kıbrıs, ilk seferini, adını Şampiyon Melekler’den alan “Melekler Takımı” isimli Airbus A320 uçağı ile yapacak.

Fly Kıbrıs’ın bu ilk uçuşuna Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, eski Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Türkiye ve KKTC’den gazeteciler ve turizmciler katılacak.

Fly Kıbrıs Hava Yolları öncelikle İstanbul’a günde karşılıklı 2 sefer, Ankara ve İzmir’e ise günde karşılıklı 1 sefer düzenleyecek.

7 Haziran itibarıyla Azerbaycan – Bakü ve İran – Tahran olarak kesinleşen haftada 6 charter seferiyle KKTC'ye turist getirmeyi hedefleyen Fly Kıbrıs, önümüzdeki süreçte ise Trabzon, Antalya, Ordu, Sivas gibi bir çok ilden tarifeli seferler düzenlemeyi planlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam